Amazona e Danhomey

Amazona e Danhomey

Mbretëria e Danhomey: Një emër që nuk mund të thotë asgjë për ju sepse asimilohet me periudhën koloniale afrikane dhe që nga viti 1975 emri i territorit ...

Lexo më shumë
Faqe 2 e 5 1 2 3 ... 5

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda
Ndaje me anë të

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik