Yaya Angelika, gruaja-bimë

Yaya Angelika, gruaja-bimë

Imagjinoj që jam një pemë e gjatë dhe madhështore. Trupi im qëndron i ngritur dhe i ngurtë, si bagazhi i kësaj peme që asgjë nuk shqetëson. Këmbët e mia ...

Lexo më shumë
Faqe 5 e 5 1 ... 4 5

A ju pëlqeu faqja jonë?

Kërkoni një kategori

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

*Duke u regjistruar në faqen tonë të internetit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe Politika e Privatësisë.

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

103.4K

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik