Kybalioni: Studimi mbi filozofinë hermetike të Egjiptit të vjetër (Audio)

Kybalioni bazohet në mësimet e Hermes Trismegistus. Dituria e tij përfshin raportet e.

Princi - Nicolas Machiavel (Audio)

Fundi justifikon mjetet. Ky parim pragmatik mbështet vetëm traktatin klasik.

Organizimi për Suksesi: Metoda GTD - David Allen (Audio)

Ju bien nën listat e detyrave tuaja në punë dhe në shtëpi. Kjo metodë.

Hyni në zemër të heshtjes - Wayne Dyer (Audio)

Praktika e meditimit na çon në një udhëtim të mrekullueshëm në zemër të heshtjes.

Edhe dielli do të vdesë një ditë - Eckhart Tolle (Audio)

Kur Eckhart Tolle na dha pëlqimin e tij për një intervistë në shtator 11, 2001.

Mbajtja e Cape - Wayne Dyer (Audio)

Shpirti dhe mençuria e autorit janë vënë në përdorim të mirë në këtë koleksion të jashtëzakonshëm të.

Zgjidhja e konflikteve përmes komunikimit jo të dhunshëm - Marshall Rosenberg (Audio)

Marshall Rosenberg shpiku dhe zhvilloi komunikim jo të dhunshëm përmes meditimit të thelluar.

Kështu foli Zarathustra - Friedrich Nietzsche (Audio)

Vjersha e bukur dhe konfuze, ky tekst është në imazhin e kësaj formule të prologut. Atje.

Stop të jesh i bukur, Ji i vërtetë - Thomas D'Ansembourg (Audio)

Mesazhi i ndalimit të të qenit bukur, të jesh i vërtetë është më aktual se kurrë. Duke maskuar.

Princi i vogël - Antoine de Saint Exupery (Audio)

Unë isha shumë më i izoluar sesa një njeri i transportuar me anije në një trap në mes të oqeanit. Kështu që ju

Profeti - Khalil Gibran (Audio)

Profeti është më shumë se një libër. Shtë një dhuratë që i ofrohet gjithë njerëzimit. Në.

Pastrimi i Çakrës - Doreen Virtue (Audio)

Ky CD fillon me një meditim në mëngjes për të programuar qëllimet tuaja pozitive.

Mënyrat 101 për të transformuar jetën tuaj - Wayne Dyer (Audio)

Autori tregon sesi jeta juaj është më e këndshme. Ai ka shkruar shumë libra dhe ka bërë.

afrikhepri@gmail.com

Dërgo këtë tek një mik