Bend: çlirimi nga ambicja për të gjetur kuptimin - Wayne Dyer (Audio) 5 (1)

Kjo ndërrim ilustron se si dhe pse të kalojmë nga ambicia në kuptim. Kjo kthesë eliminon.

Tetë hapat drejt lumturisë (Audio) 5 (100)

Paqja e zemrës, kthjelltësia, dhembshuria, mençuria transcendente janë pronë.

Magjia Hyjnore: Shtatë Parimet e Shenjta të Demonstrimit - Doreen Virtue (Audio) 5 (100)

Kybalioni bazohet në mësimet e Hermes Trismegistus, njohuria e të cilit përfshin raportet.

Të katër akordet Toltec: Mënyra e lirisë personale (Audio) 5 (100)

Castaneda i paraqiti publikut të gjerë mësimet e shamans meksikan që kanë për të.

Kjo dritë në ne - Krishnamurti (Audio) 5 (100)

Gjatë shumë vitesh të diskutimeve me bashkëbiseduesit nga të gjitha sferat e jetës.

Këta njerëz që na helmojnë ekzistencën: Të përballojmë marrëdhëniet toksike (Audio) 5 (100)

Criticismdo kritikë është një helm. Secili prej nesh mund të ekspozohet ndaj tij. Ky zhvlerësim mund.

Lironi trurin tuaj - Idriss Aberkane (Audio) 5 (100)

Duke dëgjuar këtë libër do të zbuloni se është e mundur të përdorni trurin e dikujt në një mënyrë më të madhe.

Teknika e suksesit - André Muller (Audio) 5 (100)

Nuk është kurrë tepër vonë për të fituar mentalitetin që çon në sukses. Të gjitha qeni,.

Si të përdorim negativitetin dhe ta braktisim - Eckhart Tollé (Audio) 5 (100)

E gjithë rezistenca e brendshme shihet si negativitet. E gjithë negativiteti është rezistencë. Negativitet.

Profecia e Andeve - James Redfield (Audio) 5 (100)

Një njeri arriti në atë që ai ndjehet si një pikë kthese në jetën e tij.

Çelësi i zhvillimit personal (Audio) 5 (100)

Zhvillimi personal përfaqëson një grup heterogjen të rrymave të mendimit dhe të metodave që kanë.

Shëndeti dhe mirëqenia - Deepak Chopra (Audio) 5 (100)

Autori ofron një seri reflektimesh, mendimesh dhe frymëzimesh rreth.

Unë jam ajo që unë jam: Meditimet - dëshirat tuaja janë dhënë (Audio) 5 (100)

Ky audio ka për qëllim t'ju sjellë për të zotëruar artin e bërjes së të gjitha tuajave.

Dërgo këtë tek një mik