Sekretet e bukurisë së çokollatës

Unë kam qenë fajtor për faj për orë të tëra në raste të rralla.

Origjina dhe historia e bogolan 4 (1)

Bambara bogolan do të thotë "bogo" balta dhe "lan" vënë. Bogolan është një teknikë.

Përfitimet e naftës shqeme për flokët dhe lëkurën 5 (100)

Me origjinë nga Verilindja e Brazilit, pema e shqemes u zbulua nga Portugezët në shekullin XIX.

Origjina dhe historia e perlave në Afrikë

Nga 2 400 përpara Krishtit, egjiptianët tashmë prodhuan rruaza qelqi. Në Egjiptin e lashtë,.

Cilat janë rregulla të thjeshta për t'u respektuar për të zhvilluar karizmin tuaj

Karizma është një nga ato nocione që është vështirë të përkufizohen me fjalë.

Ja se si të kesh molla të përsosur

Gjoks të fortë me vëllime të bukura, të gjitha gratë (dhe burrat!) Dream. .

Kozmetikë Halal në Afrikë dhe diasporën e saj

Një në dy afrikanë është musliman. Gjatë injoruar apo keqkuptuar nga gjigantët e.

Pesë zgjidhje që do t'ju ndihmojnë të rriteni shpejt flokët tuaj

Këtu janë pesë mjetet juridike në shtëpi që do t'ju ndihmojnë të rriteni shpejt flokët 1-Onion.

Trajtime të bukura nga Sahara

Ndonjëherë mijëra vjet më parë, këto trajtime nga shkretëtira e Saharas janë ende trajtime të reja të prirjes.

Pse afrikanët dhe afrikano-amerikanët ende "minojnë si gjithmonë"?

[I kushtoj këtë artikull Vieux Boukoul, një nga drejtuesit e.

Përfitimet e vajit emu në flokë dhe lëkurë

Emeu i Australisë (Dromaius novaehollandiae) i takon rendit të Struthioniformes dhe familjes së Dromaiidae, i vetmi.

Braids: një art afrikan stërgjyshore

Këtë mëngjes në eksitim, Christiane Taubira, Keeper i Seals tweeted këtë: "Republika.

Kontrolloni humbjen e flokëve me vaj pluhur të zi

Nafta e zezë e xhamajkës është një nga mjetet më popullore për rënien.

Dërgo këtë tek një mik