9 mjetet juridike për të hequr mole

Moles janë njolla të zeza ose kafe që ndryshojnë në ngjyrë.

Flokët e nxehtë: Hakmarrja e grave të zeza 5 (1)

Zezakët jetojnë në një botë ku ata nuk i kanë vendosur rregullat.

Përfitimet e naftës baobab për flokë dhe lëkurë

Baobab, një pemë mitike nga familja Bombacaceae, është vendas në Afrikë dhe.

Përfitimet e vajit argan

Përdorur për shekuj me radhë nga gratë berbere për rigjenerimin e lëkurës së tyre, forcojnë flokët e tyre.

Përfitimet e naftës Moringa për flokë dhe lëkurë

Pema tropikale, "Pema e Qiellit" ose "Pema e Perjetshme", familja Moringaceae, Moringa.

Përfitimet e vajit neem për flokët dhe lëkurën

Neem, i quajtur edhe "neem" ose "jargavan i Persisë", është një pemë e lindur në Indi.

Usa: Kozmetikë etnike përfundimisht integrojnë departamentin e bukurisë

Muri po bie, por puna jonë sapo ka filluar. Mesazhi që ilustron videon.

Origjina dhe historia e drejtimit 5 (1)

Kush e shpiku pushuesin? A është një burrë, një grua ...? Një amerikan me siguri! Shumë nga.

Pesë mjetet juridike që do të rriten flokët tuaj më shpejt! 5 (1)

Këtu janë pesë mjetet juridike në shtëpi që do t'ju ndihmojnë të rriteni shpejt flokët tuaj: 1 - Qepë.

Origjina dhe historia e mantelit

Fjala lindi vjen nga Paño spanjolle (pagno) që do të thotë "copë rroba".

Wodaabe dhe kulti i bukurisë

Wodaabe (nga Fulani: Woɗaaɓe, njëjës Boɗaaɗo) janë një nëngrup i popullit Fulani.

Souls të Bashkuara, një markë organike t-shirt krijuar nga një Bjellorus i përkushtuar

United Souls është një markë e bluza organike "Rastesishme dhe veshin e rrugës" që dëshiron të kalojë.

5 Këshilla për të rritur flokët shpejt

A jeni i paduruar të prisni shumë gjatë për të shtyrë faqet tuaja? kështu që ka shumë.

Dërgo këtë tek një mik