Shikoni Michael Jackson: Një jetë legjendare (2011) 5 (1)

Prodhuesi, transmetuesi dhe shoku më i mirë i Michael Jackson, David Gest, ndoqën hapat.

Fuqia e qëllimit (Video) 5 (1)

Patternsshtë modelet e mendimit tuaj që vendosin nëse do të keni sukses ose dështoni (Henry.

Shikoni zezak (2016)

Ebony Wood është një dokumentar i trilluar në lidhje me tregtinë e skllevërve, skllavërinë dhe shfuqizimin në Afrikë.

Vetë-pranimi (dokumentar)

Franck Lopvet shpjegon se si ai percepton në secilin person pavetëdijen e tij, besimet e tij dhe të tijat.

Kwame Nkrumah - Historia tragjike e një vizionari (dokumentar)

Kwame Nkrumah ishte presidenti i parë i Ganës. I lindur në Côte-de-l'Or në 1909, ai.

Zeitgeist: E vërteta e fshehur (dokumentare)

Dekodimi metodik i tre ngjarjeve kryesore ose miteve që i kushtojnë shoqërive tona: Mitologjia e lashtë dhe.

Njëherë e një kohë, mbretëritë e Afrikës (Video)

Një lexim i historisë afrikane përmes disa mbretërive të mëdha të lashta, gjatë kohës.

Johnny Clegg, Zulu Bardhë - Dokumentar (2018)

Përkushtuar ndaj udhëheqësit të ANC Nelson Mandela, në kohën e burgosur që nga viti 24, është asimbonanga.

Ungjilli misterioz i Barnabës, Bibla është e rreme - Dokumentar

Ky ungjill apokrifik, që paraqet Barnabën si një nga dymbëdhjetë apostujt, shpall me zë.

Ngjyra të fshehura - Dokumentarë (2011-2016)

Këtu është një seri dokumentarësh në progres nga Tariq Nasheed dhe prodhuar nga Mbreti.

Yoga Planet - Dokumentar (2015)

Si fjalë të tilla si nirvana, karma, guru, rimishërimi, meditim.

Misteret e Piramidave kineze - Dokumentar (2016)

Zbulimi i disa varreve të perandorëve kinezë të ndërtuara nën male, dhe paraqitja.

Unë jam Martin Luther King - Dokumentar (2018)

Dr. Martin Luther King, i cili u vra në 4 prill 1968 në moshën e.

Dërgo këtë tek një mik