Decolonizations - Documentaries (2020)

Decolonizations - Documentaries (2020)

Duke shkuar kundër kokrrës së historisë zyrtare të kolonizatorëve, kjo afresk i ashpër e kthen vështrimin për të rrëfyer, nga pikëpamja e kolonizuar, njëqind e pesëdhjetë vjet luftë kundër dominimit, dhe ...

Lexo më shumë

Shumë e zezë për të qenë francez?

Shumë e zezë për të qenë francez?

Duke kombinuar një qasje intime dhe analiza të specializuara, drejtoresha franko-Ivorease Isabelle Boni-Claverie tregon se sa e kaluara koloniale kushtëzon shikimin e Francës ndaj qytetarëve të saj të zinj dhe anon ...

Lexo më shumë

Njerëzor - Dokumentar (2015)

Njerëzor - Dokumentar (2015)

Ky dokumentar është një sukses i historive dhe imazheve të botës sonë që ofron një zhytje në thellësitë e qenies njerëzore. Filmi na ballafaqon me tjetrin dhe i referohet ...

Lexo më shumë

Shtëpi - Dokumentar (2009)

Shtëpi - Dokumentar (2009)

Një dokumentar që tregon presionin që njerëzit i bëjnë mjedisit dhe pasojave që kjo ka në ndryshimin e klimës. Yann Arthus-Bertrand nuk e paraqet si një ...

Lexo më shumë

Food Inc - Documentary (2009)

Food Inc - Documentary (2009)

Ky dokumentar zbërthen punën e brendshme të një industrie që ndryshon mjedisin dhe shëndetin tonë çdo ditë. Nga fushat e mëdha të misrit te raftet e supermarketeve, përmes thertoreve ...

Lexo më shumë

2040 - Dokumentar (2020)

2040 - Dokumentar (2020)

Damon Gameau pyet për të ardhmen e fëmijëve tanë: Si mund të dukej e ardhmja e tyre në 2040 nëse thjesht miratonim zgjidhje inteligjente tashmë të disponueshme për trajtimin e ...

Lexo më shumë
Faqe 1 e 10 1 2 ... 10

Temat

Vizitorët TANIVE T LIR

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

*Duke u regjistruar në faqen tonë të internetit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe Politika e Privatësisë.

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

Klikoni për të mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda
Ndaje me anë të

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik