E martë, 19 tetor 2021

Zotëruesi dhe skllavi

Zotëruesi dhe skllavi

Një skllav i çliruar nuk është ende një njeri i lirë. Ai është vetëm një skllav i çliruar nga një zotëri bujar ose llogaritës. Ajo që e dallon të liruarin nga njeriu i lirë është se i liruari ...

Lexo më shumë

Origjina e fjalës piknik

Linçimi i zi

Çfarë mund të jetë më rurale dhe familjare-miqësore se ky term që e gjithë bota ka miratuar! Origjina e saj nuk është më pak e zymtë. "Piknik" është një tkurrje e "Zgjidh një ...

Lexo më shumë

Roots - Historia e Kunta Kinté

Historia e Kunta Kinté

Në këtë ditë, banorët e këtij fshati të vogël në Gambia nuk e kuptuan që drama ishte tepër vonë: një djalë i ri sapo ishte zhdukur, dhe të gjitha studimet e ndërmarra ...

Lexo më shumë
Faqe 1 e 4 1 2 ... 4

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

1.3M

Ndihmoni në promovimin e kësaj faqeje duke ndarë këtë faqe

Nëse doni të lexoni të gjithë artikujt, duhet ta ndani faqen një herë. Faleminderit
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 13 sekonda
Pjesë

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik