Në vitet 3, ai fitoi konkursin "talentin e pabesueshëm"

Aktualisht në M6, argëtimi Franca ka një talent të jashtëzakonshëm është një sukses i vërtetë.

Kongo ndërton digën më të madhe hidroelektrike në botë

Ndërtimi i digës më të madhe hidroelektrike në botë do të fillojë në tetor 2015, në.

Është miratuar një propozim për tërheqjen e vendeve afrikane nga ICC

Pas video në të cilën ne shohim Jean Ping revoltuar kundër Gjykatës Ndërkombëtare Penale.

Mbështetje Afrikhepri - Donate

Faqja e internetit Afrikhepri është një platformë kulturore e shërbimeve publike për shkëmbimin e njohurive. It.

Pse afrikanët duhet të lexojnë libra për fëmijët e tyre?

Shpesh thuhet që 'fsheh diçka nga një njeri i zi, duhet ta futësh.

Kenia dhe Google për të vënë në internet gjithë trashëgiminë kulturore të Afrikës 5 (100)

Kenia dhe Google do të vënë të gjithë trashëgiminë kulturore të Afrikës në sajë të internetit.

Presidenti i ri Tanzanian kryeson rrugën në grumbullimin e mbeturinave në rrugë

Si pjesë e fushatës së pastrimit ai vendosi në vend.

Si të kesh një jetë të mirë: mësime nga studimi më i gjatë i lumturisë

Ajo që na bën të lumtur dhe të shëndetshëm gjatë gjithë jetës.

ECOWAS miraton emrin "Eko" për monedhën e vetme

Drejtuesit e Komunitetit Ekonomik të Shteteve të Afrikës Perëndimore (ECOWAS) kanë zyrtarisht.

Një statujë e madhe e Nelson Mandelës si një shenjë pajtimi në Pretoria 5 (1)

Një statujë e Nelson Mandelës, me armë të hapura si shenjë pajtimi, u zbulua.

Kinë, AU për të nisur projektin faraonik për lidhjen e kryeqyteteve afrikane 5 (100)

Bashkimi Afrikan (AU) dhe Kina kanë nënshkruar 27 janar në Addis Ababa, një.

Serena Williams ndërton shkolla në Ugandë, Zimbabve, Kenia dhe Xhamajka 5 (100)

Serena Williams ndërtoi kohët e fundit një shkollë të re në Xhamajka! Ndërsa disa të famshëm janë të kënaqur.

Aeroporti i parë për dronët në Afrikë do të ndërtohet në Ruandë

Foster + Partners, arkitekti i "hapësirës" së Virgin Galactic, do të hartojë "droneport"-in e parë të.

afrikhepri@gmail.com

Dërgo këtë tek një mik