Regjistrohu në azhurnimet tona

Origjina e fjalës toubab

Origjina e fjalës toubab

Toubab (në wolof tubaap, tubaab, gjithashtu toubabe, toubabou, tuab, tubab) është një fjalë që përdoret në Afrikën Perëndimore, kryesisht në Senegal, Mauritania, Gambia dhe Mali, por edhe ...

Lexo më shumë

Përkrahni Afrikhepri - dhuroni

Përkrahni Afrikhepri - dhuroni

Afrikhepri është një platformë kulturore e shërbimeve publike për shkëmbimin e njohurive. Nuk funksionon për të mirën e një rrethi të vogël njerëzish por për interesin e përgjithshëm. Qëllimi i tij është ...

Lexo më shumë

Tjetërsimi kulturor

Tjetërsimi kulturor

Si historia e Kama me dimensionin e saj kolonial ka ndikuar në jetën e popullatave të Kmt nga e gjithë bota dhe akoma edhe sot. Mund të përcaktohet tjetërsimi kulturor ...

Lexo më shumë

Shto një artikull në faqen

Shto një artikull në faqen

Gazetarët, shkrimtarët, studiuesit, studiuesit, mësuesit, vetë personat, të cilët mund t'i ndani me lehtësi artikujt dhe videot tuaja në këtë platformë, duke hyrë më poshtë. Faleminderit për ndarjen.

Lexo më shumë
Faqe 1 e 8 1 2 ... 8

Vizitorët tanë

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijoni një llogari të re!

Plotësoni formularët më poshtë për t'u regjistruar

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

0
Klikoni për të mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 3 sekonda

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik