Tre studentë të kolegjit shpikin prezervativin që ndryshon ngjyrën në kontakt me një sëmundje të sëmundjes seksuale

Tre studentë të kolegjit anglez u veçuan në një konkurs projektimi për krijimin e një.

Bashkohu me Fondacionin Afrikhepri 5 (2)

Afrikhepri është një platformë kulturore e shërbimeve publike për ndarjen e Njohurive. Nuk funksionon.

Bashkohu me rrjetin afro social

AFRIKHEPRI është platforma e parë socio-arsimore dhe kulturore afrikane Bëni një donacion: https://www.paypal.me/afrikhepri Cila është jotja.

Sipërmarrësi afrikano-amerikan krijon këpucë të parë të kuqe me ngjyrë të zezë

Industria e këpucëve ka kaluar nëpër shumë ndryshime gjatë 30.

Më falni, aplikacionin që revolucionon bukurinë e flokëve afros

Në pak javë, koncepti do të fillojë dhe ne tashmë parashikojmë një kuti të plotë për këtë aplikim.

Bëhuni sponsor dhe partner i yni

[sponsorizimi i faqeve në internet] Cili është reagimi juaj? Share Tweet Postoni Ju keni reaguar në "Bëhuni tonë.

Lifi, interneti nga drita 10 herë më shpejt se Wifi dhe 4 G

Me Lifin, është fundi i valëve të dëmshëm të radios. Teknologjia Lifi është një.

Origjina e fjalës "toubab"

Toubab (në wolof tubaap, tubaab, gjithashtu toubabe, toubabou, tuab, tubab) është një fjalë e përdorur në.

Ku mund të blini kukulla të zeza për fëmijët tuaj

Një studim i kryer nga psikologu Kenneth Clark në vitet 50 synonte të matte ndikimin.

Njeriu që riparon gratë, dokumentar që gjurmon rrugën e Dr Mukwege

Burri që riparon gratë është një film dokumentar belge me regji nga Thierry Michel et.

Përkrahni Afrikhepri - dhuroni

Afrikhepri është një platformë kulturore e shërbimeve publike për ndarjen e Njohurive. Nuk funksionon.

Afrika ndërton veturat e veta: Këtu janë makinat 6 të bëra në Afrikë

Furi e automakers për të investuar në Afrikë nuk ka qenë kaq i dukshëm. Renault Nissan,.

Tjetërsimi kulturor

Si ka ndikuar historia e Kama-it me dimensionin e saj kolonial në jetën e popullatave të Kmt?

Dërgo këtë tek një mik