Kenia dhe Google për të vënë në internet gjithë trashëgiminë kulturore të Afrikës

Kenia dhe Google do të vënë të gjithë trashëgiminë kulturore të Afrikës në sajë të internetit.

Diga e rilindjes, hidrocentralit më të madh në Afrikë

Diga në nafin blu duhet të shohë ditën në 2017 dhe të prodhojë 6000.

Letra e ish presidentit Afrikan për Bensouda duke kërkuar lirimin e Gbagbo

E nderuar zonja Bensouda, THIRRJE URGENTE AFRIKANE! COTE D'IVOIRE DHE AFRIKA KA NEVOJ VJETR.

Shto një artikull në faqen

Gazetar, shkrimtarë, blogerë, studiues, studiues, profesorë, të brendshëm, mjeshtër shpirtërorë, ju lehtë mund të ndani artikujt tuaj.

Etiopia ka ndërtuar observatorin e parë në Afrikën Lindore që strehon dy teleskopë

Me pamje nga kryeqyteti Etiopas Addis Ababa, pothuajse i pavëmendshëm në mes të një pylli eukalipt dhe.

Origjina pagane e Krishtlindjes: festa e Shën Nikollës

Festa e Shën Nikollës, e festuar në mbrëmjen e dhjetorit 5 dhe gjatë ditës.

NIGERIA. LAGOS VENDOS TË MËSONISË KINESE NË SHKOLLAT E TIJ

Qeveria shtetërore e Lagos në Nigeri jugperëndimore tha të hënën.

Sektori joformal, një motor zhvillimi përfshirës i përshtatur për ekonomitë afrikane.

Aktivitetet joformale nuk janë vetëm për strategjitë e mbijetesës, por për zgjedhjet e lira dhe të vetëdijshme të njerëzve afrikanë. Ekzistojnë një numër mikpritësish të vërtetë. Prandaj, do të jetë interesante të dimë nëse niveli i arsimit, dhe rrjedhimisht i kualifikimit [5] ndikon në këtë orientim drejt ekonomisë formale. Me fjalë të tjera, a janë punëtorët në sektorin joformal të qëllimshëm apo a është ajo e dytë më e mirë, një rrotë rezervë kur nuk ka dalje në sektorin publik dhe privat?

Ruanda krijon shërbim të qeverisë elektronike për të dixhitalizuar të gjitha shërbimet publike

Për Clément Uwajeneza, administrata Ruandane po parashikon vetëm evolucionin dixhital, në mënyrë që të mos ketë më nevojë.

A duhet të kërkojmë riatdhesimin në Afrikë të veprave tona të artit të vjedhura nga perëndimorët?

Koleksioni Sindika Dokolo njoftoi në 2015 dëshirën e tij për të riatdhesuar objektet e artit.

Emra të bukura afrikane për fëmijët tanë dhe kuptimet e tyre

Identiteti i një personi është ndërtuar nga emri (para) që prindërit e tij ia japin.

Mësim praktikave imorale në klasën 5 në Kamerun?

Libri në programin "SHTES N IN SHKENCA 5", libër studenti, botime Edukimi NMI ,.

Vreshti i parë i Afrikës Perëndimore "Made in Senegal"

Në një hektar tokë të Petite Côte, vreshtat e "Clos des Baobabs".

Dërgo këtë tek një mik