NJË RRYMË E RI TË RRITUR NË SHBA KU DO DO IR? JOHN CATALINNOTO

Fundi 2014, një lëvizje e re politike u shfaq në Sh.B.A. Kjo lëvizje është vetëm tani.

Mohamed Dia nis kartën e parapaguar Diacash Mastercard

Themeluesi i markës së veshjes M.Dia është "përsëri në biznes" me një tërësi.

KËTU ËSHTË ROBOTI I FAMILJES I SIGURSHËM I PËRZGJEDHJES DHE FOLDING LINEN TUAJ NË MË PAK 1 MINUTË

Të gjithë ata që e urrejnë hekurosjen dhe palosjen e rrobave të tyre, me siguri kanë ëndërruar një robot.

Youtube Fillon Shikimin e Videove Offline në Afrikë

Koha e kaluar në YouTube nga afrikanët po rritet me një ritëm të shpejtë, sipas normës.

NË 2020, INTERNET E LARTË ME VEPRIM DO TË JETË E DREJTUAR NË FUSHAT NË AFRIKË

Facebook është rikthyer në garën për të siguruar internet me shpejtësi të lartë për Afrikanët ..

SHTETET E BASHKUARA, DEMOKRACIA QË ZBATON PENALINIMIN E VDEKJES?

Në këtë tetor, 10 2011, Dita Ndërkombëtare kundër Dënimit me Vdekje, Shtetet e Bashkuara, më shumë.

Gana fillon me energjinë bërthamore dhe fillon programin hapësinor

Cili është reagimi juaj? Share Tweet Post Ju keni reaguar në "Gana se.

Regjistrohuni në rrjetin african afrikhepri 5 (1)

Regjistrohuni në këtë platformë dhe krijoni rrjetin më të madh kulturor, miqësor dhe profesional Afrikanët.

Mosquirix, një vaksinë eksperimentale kundër malaries (Malaria)

Një vaksinë eksperimentale kundër malaries, "Mosquirix" mori të Premten miratimin e Agjencisë Evropiane.

Fëmijët Ubongo, një karikaturë Tanzaniane në kërkim të Afrikës

Një zë i papaguar i papaguar bën jehonë në zyrat e Ubungo Media. Në studion e vogël.

SKATE-BORDI DHE AUTOMJETET ME LÉVITIMIN, TRANSPORTIN E DITËS

Për të prodhuar një efekt të levitacionit nga superpërcjellshmëria, kërkohet një bazë e përbërë nga një.

LOU JING: AFRO-KINEZE, PJESËMARRJE NË TRANSMETIMIN E TELEVE DHE PJESË NË KINA PËR PJESËN E RACIZMIT

Lou Jing, i ri kinez 20 vjet, është Meti. Babai i tij (i panjohur) ishte i zi, dhe.

Instituti i Muzikës Afrikane (AMI), një shkollë muzikore prestigjioze hap dyert e saj në Gabon

Një shkollë muzike shtet-e-artit është duke u ndërtuar në Libreville, kryeqyteti i.

Dërgo këtë tek një mik