Instituti i Muzikës Afrikane (AMI), një shkollë muzikore prestigjioze hap dyert e saj në Gabon

Një shkollë muzike shtet-e-artit është duke u ndërtuar në Libreville, kryeqyteti i.

25 sipërmarrësit e rinj afrikanë që lëvizin kontinentin

Sipërmarrësit e rinj po ndryshojnë fytyrën e Afrikës. Vendosa të krijoj një listë të.

Një hekurudhë për të lidhur pesë vende të Afrikës Perëndimore

Brenda dhjetë vjetësh, grupi sipërmarrës Breton ka planifikuar të investojë dy dhe gjysmë miliardë dollarë.

Senegali ka ndërtuar muzeun më të madh të qytetërimeve të zeza

Senegali është duke u përgatitur për të strehuar muzeun më të madh të qytetërimeve të zeza. Sipas përfaqësuesit.

Dy adoleshentë nigerianë lëshojnë një shfletues krokodili, një shfletues më të shpejtë celularë se kromi

Një shfletues mobil afrikan sapo është lëshuar në Android. Emri i tij është Browser krokodili dhe.

Afro, kriptocurrency e parë pan-afrikane

AFRO u konceptua në dhjetor 2016 nga një grup ndërkombëtar i ekonomistëve, të.

Maroku ndërton teatrin më të madh në Afrikë

Në 2015, qyteti i Casablanca në Marok do të përurojë teatrin më të madh në Afrikë dhe Amerikë.

Ish ministri i mbrojtjes kanadez paralajmëron se bota është në rrezik të madh dhe koha po mbaron 5 (1)

Në këtë video, ish-ministri i Mbrojtjes i Kanadasë Paul Hellyer shpaket gjithçka dhe paralajmëron.

Nga kapaku i frëngjisë deri në jelek të verdhë

Ku del nga Marianne Hat? Marianne është një nga simbolet e Republikës Franceze.

Në vitet 3, ai fitoi konkursin "talentin e pabesueshëm"

Aktualisht në M6, argëtimi Franca ka një talent të jashtëzakonshëm është një sukses i vërtetë.

Kongo ndërton digën më të madhe hidroelektrike në botë

Ndërtimi i digës më të madhe hidroelektrike në botë do të fillojë në tetor 2015, në.

Është miratuar një propozim për tërheqjen e vendeve afrikane nga ICC

Pas video në të cilën ne shohim Jean Ping revoltuar kundër Gjykatës Ndërkombëtare Penale.

Mbështetje Afrikhepri - Donate

Faqja e internetit Afrikhepri është një platformë kulturore e shërbimeve publike për shkëmbimin e njohurive. It.

Dërgo këtë tek një mik