Në vitet 3, ai fitoi konkursin "talentin e pabesueshëm"

Aktualisht në M6, argëtimi Franca ka një talent të jashtëzakonshëm është një sukses i vërtetë.

Kongo ndërton digën më të madhe hidroelektrike në botë

Ndërtimi i digës më të madhe hidroelektrike në botë do të fillojë në tetor 2015, në.

Është miratuar një propozim për tërheqjen e vendeve afrikane nga ICC

Pas video në të cilën ne shohim Jean Ping revoltuar kundër Gjykatës Ndërkombëtare Penale.

Mbështetje Afrikhepri - Donate

Faqja e internetit Afrikhepri është një platformë kulturore e shërbimeve publike për shkëmbimin e njohurive. It.

Pse afrikanët duhet të lexojnë libra për fëmijët e tyre?

Shpesh thuhet që 'fsheh diçka nga një njeri i zi, duhet ta futësh.

Kenia dhe Google për të vënë në internet gjithë trashëgiminë kulturore të Afrikës

Kenia dhe Google do të vënë të gjithë trashëgiminë kulturore të Afrikës në sajë të internetit.

Presidenti i ri Tanzanian kryeson rrugën në grumbullimin e mbeturinave në rrugë

Si pjesë e fushatës së pastrimit ai vendosi në vend.

Si të kesh një jetë të mirë: mësime nga studimi më i gjatë i lumturisë

Ajo që na bën të lumtur dhe të shëndetshëm gjatë gjithë jetës.

ECOWAS miraton emrin "Eko" për monedhën e vetme

Drejtuesit e Komunitetit Ekonomik të Shteteve të Afrikës Perëndimore (ECOWAS) kanë zyrtarisht.

NJË STATUE E MADHE NELSON NË SHENJËN E PUNONJËS SË SHKRUAR NË PRETORIA

Një statujë e Nelson Mandelës, me armë të hapura si shenjë pajtimi, u zbulua.

Kinë, AU për të nisur projektin faraonik për lidhjen e kryeqyteteve afrikane

Bashkimi Afrikan (AU) dhe Kina kanë nënshkruar 27 janar në Addis Ababa, një.

Serena Williams ndërton shkolla në Ugandë, Zimbabve, Kenia dhe Xhamajka

Serena Williams ndërtoi kohët e fundit një shkollë të re në Xhamajka! Ndërsa disa të famshëm janë të kënaqur.

Aeroporti i parë për dronët në Afrikë do të ndërtohet në Ruandë

Foster + Partners, arkitekti i "hapësirës" së Virgin Galactic, do të hartojë "droneport"-in e parë të.

Dërgo këtë tek një mik