Laurent Gbagbo dhe Charles Blé Goudé u liruan nga Gjykata Ndërkombëtare Penale

Gjyqtarët e Gjykatës Penale Ndërkombëtare (ICC) shpallën, të martën 15 Janar 2019, lirimin.

Dërgo këtë tek një mik