Shikoni Udhëtimin me Mindful (2018) 0 (0)

Mindfulness, i cili përbëhet nga sjellja e vëmendjen e vet në momentin e pranishëm, është praktikuar në.

Shikoni Lindjen e një kombi (2017) 0 (0)

Lindja e një Kombi është një dramë historike amerikane e shkruar, prodhuar dhe drejtuar.

Shikoni Belle (2014) 0 (0)

Anglia, një perandori e fuqishme koloniale, ishte një nga më të rëndësishmet në mesin e shekullit XIX.

Shiko Mbretëresha e Katit (2016) 0 (0)

Shtë një film biografik dhe një dramë amerikane, me regji nga Mira Nair dhe e cila.

Shikoni Fahavalo, Madagaskar 1947 (2019) 0 (0)

Në Madagaskar në 1947, rebelët kryengritës kundër sistemit kolonial quhen fahavalo, armiq.

Shikoni ngjyrat e destinacionit (2012) 0 (0)

Gilda është e pafuqishme përballë dhunës në familje kundër fqinjit të saj, Crystal. Ndërsa.

Shikoni sezonin e perandorisë 2 Series (2016) 0 (0)

Pasi Jamali i ka ndjekur ata nga Perandoria, Cookie, Hakeem, Andre dhe Anika vendosin të.

Shikoni stacionin Fruitvale (2013) 0 (0)

Në janar 1 2009, Oscar Grant takon oficerët e policisë në stacion.

Shikoni në kërkim të lumturisë (2006) 0 (0)

Përfaqësuesi i shitjes, Chris Gardner është duke luftuar për të jetuar. Ai e bën të vështirë.

Shikoni Aliun (2002) 0 (0)

Duke treguar vendosmëri, qëndrueshmëri fizike, agresion dhe inteligjencë, Muhamed Aliu u bë një.

Shikoni Ku janë burrat? (1996) 0 (0)

Një histori për jetën dhe jetën paralele të katër grave amerikane me ngjyra. Shtigjet e tyre.

Shikoni Njerëzit e Bardhë (2014) 0 (0)

Jeta e katër studentëve të zezë në një nga fakultetet më prestigjioze amerikane, ku një.

Shikoni Black Panther (2018) 0 (0)

T'Challa kthehet në shtëpi për të zënë vendin e tij në fronin e Wakanda, një komb afrikan.

Dërgo këtë tek një mik