Vizitorët TANIVE T LIR

Regjistrohu në azhurnimet tona

BU GÜN 12 TEMMUZ 2020 PAZAR

GÜNLERİM DOLUDİZGİN IŞIĞA KOŞUYOR YÜREĞİMDE UMUDA KOŞAN ATLARIN ADIMLARI VAR .. BU GÜN 12 TEMMUZ 2020 PAZAR (DÜNYA Covid19 vaka sayısısı: 12.731.015, iyile

Lexo më shumë

Mësimi i babait themelues

Mësimi i babait themelues

Nuk është sepse ne nuk kemi mjetet materiale që nuk duhet t'i ndërmarrim. Nëse mjetet materiale do të ishin kushti absolut për t'u ndërmarrë, qenia njerëzore do të ishte akoma ...

Lexo më shumë

Sistemi i lirë-kapitalist

Sistemi i lirë-kapitalist

Kapitalisti është një qenie që hallucinon akumulimin e Kapitalit pasi Procesi i shpërndarë me kurthe, përfundimi i të cilit është identifikimi me Zotin Zotin e Lartë: Scarab Hyjnor i cili ...

Lexo më shumë

Rruga e fillimit

Rruga e fillimit

Kthimi në arsim bazuar në frymën e drejtësisë (Maat) dhe jo në dëshirën e pangopur për të qenë-fals të ngritur nga prindërit pa strukturë është një rrugë revolucionare që do të sjellë ...

Lexo më shumë

LINI NJË KOMENT

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

5.4K
Klikoni për të mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 3 sekonda

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik