Rënkimi i njeriut të zi - Alain mabanckou

Alain Mabanckou kontribuon shumë në promovimin dhe promovimin e letërsisë franceze nga.

Një tjetër histori - Claude Ribbe

Që nga shekulli i pesëmbëdhjetë, Franca, ashtu si vendet e tjera në Evropë, ka ndërmarrë përparime.

Kinky pa kufizim 5 (100)

E re në bibliotekat tona! Kinky pa kufizime ... Më në fund një libër në frëngjisht në intervistë.

Lady B - Maya Angelou

Vëllimi i fundit i autobiografisë së Maya Angelou, shkrimtar dhe aktivist afro-amerikan, botuar pak në Francë.

Feja Afrikane - Mbog Bassong (Libër)

Ne sapo kemi parë në përfundimin e kapitullit 3 se Krishterimi rrjedh nga.

Për sa kohë që jam e zezë - Maya Angelou

Një figurë emblematike në historinë e Shteteve të Bashkuara, Maya Angelou është trup dhe shpirt i angazhuar në botë.

Quilombos mbrapa palmares

Quilombos brazilianë, mbledhjet e skllevërve të arratisur, u përhapën në të gjithë territorin.

Lobotomia televizive: E vërteta shkencore për efektet e televizionit

Sophie, 2 vite, shikojnë TV 1 orë pas dite: kjo dyfishon shanset e saj.

Historia e përgjithshme e Afrikës (Vëllimi 8)

Historia e Përgjithshme e Afrikës e UNESCO-s (Vëllimi 8) studion periudhën që shtrihet nga 1935.

Ubuntu: Kultura e Paqes në Afrikë 5 (1)

Para ardhjes së kishave, xhamive, Biblës ose Kuranit, afrikanët do të përdoreshin.

Historia e pabesueshme e skllevërve të harruar të Tromelin i tha në një strip komik

Në 1761, një anije e kompanisë franceze të Indisë Lindore, përgjegjëse për skllevërit 160.

Afrika për Dummies - Jean-Joseph Boillot dhe Rahmane Idrissa 5 (100)

Origjina e kontinentit të njerëzimit është e dobët. Disa jehonë e tragjedive të tij historike.

Sekreti - Rhonda Byrne

Sekreti përmban mençurinë e mjeshtrave bashkëkohorë, burrave dhe grave.

Dërgo këtë tek një mik