Tetë hapat drejt lumturisë

Tetë hapat drejt lumturisë

Paqja e zemrës, kthjelltësia, dhembshuria, mençuria transcendente nuk janë pronë ekskluzive e ndonjë feje ose tradite. Një libër i arritshëm për të gjithë, budistët dhe jo-budistët. Në ...

Lexo më shumë

Shkolla e kolonive - Daeninckx Didier

Shkolla e kolonive - Daeninckx Didier

Nxënës të shkollës nga Afrika nën-Sahariane, Azia, Oqeania, Inditë Perëndimore ose Magrebi janë arsimuar të bëhen francezë të vërtetë. Çdo mëngjes, klasat fillojnë pas regjistrimit në frëngjisht në një ...

Lexo më shumë

Kthimi në natyrë

Kthimi në natyrë

Veshja e flokëve të thinjur nuk është një veprim i parëndësishëm këto ditë. Isshtë militant sepse kjo gjest shkon kundër kanoneve të vendosura të bukurisë. Kjo ...

Lexo më shumë

Psikarterapia - Zirignon Grobli

Psikarterapia - Zirignon Grobli

Zirignon Grobli, i lindur në vitin 1939 në Bregun e Fildishtë, psikoanalist dhe artist-piktor (psiko-terapist) praktikuar si psikoterapist në qendrën e drejtimit të fëmijëve në Abidjan nga 1978 deri 1995. Ai vazhdon në ...

Lexo më shumë

Dorëshkrimet e Timbuktut

Dorëshkrimet e Timbuktut

Në zemrën e Afrikës sub-Sahariane në shekujt XNUMX dhe XNUMX, Timbuktu është një qytet i lulëzuar që tërheq mësues dhe studentë, i mbrojtur nga perandori Songhai. Kjo është ajo ku ju ndajnë ...

Lexo më shumë
Faqe 1 e 9 1 2 ... 9

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda
Ndaje me anë të

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik