Yi King - Libri i Transformimit (PDF)

Teksti themelues i qytetërimit kinez dhe udhëheqës i filozofisë së tij, Yi Jing.

Libri i Jetës së Mjeshtërve të Ngjitur (PDF) 5 (1)

Zotëtarët që kanë përfunduar ngjitjen shkruajnë "Libri i Jetës". Ky libër është i dedikuar.

Problemet e njerëzimit - Alice Bailey (PDF)

Sot ne po përballemi me shenja të turbullirave, pasigurisë dhe ndryshimeve globale.

Mitet dhe Mysteritë egjiptiane - Rudolf Steiner (PDF)

Ku ka ende magjepsje nga ne rreth sfilitetit, piramidave, faraonëve?

Traktati themelor mbi shkencën okulte - Papus (PDF)

Traktat themelor i shkencës okulte: duke i vendosur të gjithë në gjendje të kuptojnë dhe shpjegojnë teoritë.

Avesta, libri i shenjtë i Persianëve të lashtë (PDF)

Avesta (pahlavi abestāg) është grupi i teksteve të shenjta të fesë dhe formave Mazde.

Sekreti më i madh - David Icke (PDF)

David Icke shkroi librin më eksploziv të shekullit të kaluar. A e dini se si.

Traktati i Alkimeve Seksuale - Samael Aun Weor (PDF)

Alkimi është shkenca e krijimit dhe shndërrimeve. Me origjinë nga Egjipti i lashtë, këto.

Kybalioni - tre persona të brendshëm (PDF) 5 (1)

Kybalioni bazohet në mësimet e Hermes Trismegistus, njohuria e të cilit përfshin raportet.

Psikologjia Esoterike - Alice Bailey (PDF)

Pesë vëllime u shkruajtën me titullin "Një traktat mbi shtatë rreze", bazuar.

Shërimi Esoterik - Alice Bailey (PDF) 5 (100)

Rregulli i parë: Shëruesi duhet të kërkojë të bashkojë shpirtin e tij, zemrën e tij, të tijën.

Si të balanconi jetën tuaj me Feng Shui (PDF)

Feng Shui është një art antik me origjinë kineze që synon të harmonizojë energjinë.

Fuqia shëruese e ujit - Masaru Emoto (PDF)

Ky libër me ngjyrë, ilustrohet shkëlqyeshëm dhe çdo imazh vjen nga kaleidoskopi i zonjës.

afrikhepri@gmail.com

Dërgo këtë tek një mik