Libri i Enokut (PDF)

Pasi i takoi Biblës, libri i Enokut u shpall heretik në shekullin e 3-të sepse u zhvillua në detaje kapitulli 6 i gjenezës, ku thuhet ...

Lexo më shumë

Arti i Luftës - Sun Tzu (PDF)

Arti i luftës Sunzi (shek. 475 para Krishtit) është traktati i parë i njohur për strategji në botë. Strategjist ushtarak që nga fillimi i epokës së shteteve ndërluftuese (221-XNUMX para Krishtit ...

Lexo më shumë

Ushqime kundër kancerit (PDF)

Ushqime kundër kancerit (PDF)

Ky libër është një libër për të gjithë ata që janë të interesuar, direkt ose indirekt, për kancer. Thelbësore sepse, për herë të parë ndoshta, na jep mundësinë ...

Lexo më shumë

Dorëshkrimet e Nag Hammadi (PDF)

Në vitin 1945, krejt rastësisht, dorëshkrime nga fillimet e krishterimit u gjetën në qytetin e vogël egjiptian, Nag Hammadi. Por që prej asaj kohe, një heshtje e rëndë ka mbuluar ...

Lexo më shumë

Udhëzues Chakra (PDF)

Udhëzues Chakra (PDF)

Chakras janë qendrat energjetike të trupit të njeriut që ndihmojnë në rregullimin e funksionimit të tij, nga organet, në sistemin imunitar dhe në emocione. Zakonisht ka 7 çakra të shpërndarë ...

Lexo më shumë

Libri i verdhë N ° 1 (PDF)

Shumë shkrimtarë kanë thënë tashmë që vetëm disa personazhe të fuqishëm ushtrojnë kontroll absolut mbi të gjitha ngjarjet botërore. Jan van Helsing na konfronton me këtë pohim. Ai na tregon ...

Lexo më shumë
Faqe 1 e 11 1 2 ... 11

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda
Ndaje me anë të

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik