Mësime mbi vipassana (PDF)

Mësime mbi vipassana (PDF)

Vipassana, që do të thotë "depërtim i shikimit" ose "vizion i thellë", shoqëron praktikën e shamatës, qetësinë mendore. Kjo metodë e meditimit konsiston në ushtrimin e mendjes, në të gjitha veprimet, ...

Lexo më shumë
Faqe 2 e 11 1 2 3 ... 11

Mbështetje Afrikhepri


A ju pëlqeu faqja jonë?

Kërkoni një kategori

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

*Duke u regjistruar në faqen tonë të internetit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe Politika e Privatësisë.

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

32.7K

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik