Si të pastroni veshkat tuaja natyrisht?

Shumë njerëz nuk janë në dijeni për rëndësinë e veshkave dhe sa thelbësore është.

Fuqia e ujit të magnetizuar: pirja për një shëndet më të mirë 5 (1)

Ne nuk jetojmë vetëm në një planet me ujë, por trupi ynë është i përbërë gjithashtu.

Shkaqet e vërteta të kancerit më në fund zbuluan

Laureati i çmimit Nobel, Dr. Otto Warburg H., e ka kushtuar jetën e tij.

Sëmundjet e shkaktuara nga qumështi: Çfarë ju duhet të dini

Ne duam të na bëjnë të besojmë se është e keqe që të keni një dietë.

Një molekulë kundër dhimbjes zbulohet natyrshëm në Afrikë

Një ekip kërkimor i udhëhequr nga Michel De Waard, drejtor i hulumtimit në Inserm in.

Ayurveda, arti i të jetuarit në harmoni me ligjet e natyrës

Ayurveda përbëhet nga dy fjalë: Ayur, jeta në sanskrit dhe veda që do të thotë njohuri ..

Kola arrë: të gjithë ju duhet të dini

I gjithëpranishëm në jetën shoqërore dhe kulturore të Kama, kollari është një pemë frutore.

Çfarë diete sot për shëndet të mirë?

Çfarë mund të hamë ende që të mos na helmojë? Ushqimet më të mira mbeten ende.

Kjo fabrikë afrikane mund të trajtojë sëmundjen e Alzheimerit, sëmundjen e Parkinsonit ose goditjen

Përdorur për dekada nga healers tradicionale, kjo fabrikë gjithashtu ka pronat farmaceutike.

Kjo formulë e fuqisë vret të gjitha infeksionet dhe rikthen shëndetin

Formula themelore e këtij fortifikuesi të fuqishëm shkon prapa në Evropën mesjetare, domethënë në atë kohë.

Matrica e Jetës - Dokumentari (2014)

Ky film është i pari që bashkon hulumtuesit akademikë dhe të pavarur, praktikuesit dhe.

Vitamina B17: një shërim efektiv për kancerin 5 (100)

Laetrili (vitamina B17) është një substancë natyrore e glukozideve që rrjedh nga kernelët e kajsisë, e cila është bërë e njohur.

Sekretet e shëndetit të Dr. Sebi (Video)

Alfredo Darrington Bowman, i njohur më mirë si Dr. Sebi, ishte një herbalist dhe.

afrikhepri@gmail.com

Dërgo këtë tek një mik