Ai shpik një llambë që mund të përdoret për 80 vjet 5 (1)

Disa muaj më parë, Benito Muros, sipërmarrës spanjoll, shpikës i llambës së përjetshme të dritës, e konceptuar pa.

Më në fund u sqarua ndërtimi i piramidës së Keopsit? 0 (0)

Duke përdorur mjetet 3D CAD dhe simulimin numerik, Piramida e Madhe ka.

Ormus, ari alatomik monoatomik për zgjimin dhe rikyçjen ndaj botëve të tjera 4.8 (5)

ORMES është përcaktuar mirë si "elemente ekzotike". Ekzistenca e tyre, ndonëse nuk është vërtetuar nga komuniteti shkencor.

Mamiwata nëna e ujërave 0 (0)

MamiWata vjen nga "Uji i Nënës", transformohet shpejt në "Ujë Mommy", pastaj "Uji i Mammy", dhe.

Lajm i mirë: Transplantimi i nervave tani është i mundur 0 (0)

Një ekip franko-belg sapo ka riparuar korteksin cerebral të një miu të rritur falë një.

Shkencëtarët kanë gjetur ekzistencën e botëve paralele 0 (0)

Fizika kuantike është me të vërtetë e çuditshme. Sipas ligjeve të tij, për shembull, mund të ketë një.

Përtej vijës së prerjes - Dokumentar (2012) 0 (0)

David Icke në një nga leksionet e tij më të mira: si ta kapni funksionimin e vetëdijes tonë,.

Mu kontinentin e humbur, mit apo realitet? 2.5 (2)

Historia e shkatërrimit të Mu, atdheut të Njeriut, është shumë e çuditshme.

Fuqitë super të trurit tonë: Telepatia, kuptimi i gjashtë, hipnozë 4 (1)

Dhe nëse ne posedojmë dhuratën e të qenit në gjendje të lexojmë mendje, ta hedhim një.

Njohuritë dhe njohuritë e shkollës së mistereve dhe spiritualitetit 5 (1)

Ne kalojmë nëpër këtë raport për të na interesuar në të gjithë simbolizmin që është fshehur.

KËRKUESIT SHPALLON TË KENI ZGJERUAR INVESIBILITETIN E KAPITURIT 0 (0)

Ka 9 vite, në tetor 2006, David R. Smith dhe ekipi i tij i.

Një shkencëtar fotografon shpirtin duke e lënë trupin e tij të një Njeriu në momentin e vdekjes së tij 0 (0)

Shkencëtari rus Konstantin Korotkov do të pretendonte të ishte në gjendje të fotografonte shpirtin e një qenieje njerëzore në këtë moment.

Zbulimet e jashtëzakonshme të Masaru Emoto 0 (0)

Nëpërmjet shkrimeve të asaj kohe kur gjithçka është rivendosur tek ne, ne shpesh flasim.

Dërgo këtë tek një mik