Lajm i mirë: Transplantimi i nervave tani është i mundur

Një ekip franko-belg sapo ka riparuar korteksin cerebral të një miu të rritur falë një.

Shkencëtarët kanë gjetur ekzistencën e botëve paralele

Fizika kuantike është me të vërtetë e çuditshme. Sipas ligjeve të tij, për shembull, mund të ketë një.

Përtej vijës së prerjes - Dokumentar (2012)

David Icke në një nga leksionet e tij më të mira: si ta kapni funksionimin e vetëdijes tonë,.

Mu kontinentin e humbur, mit apo realitet? 2.5 (2)

Historia e shkatërrimit të Mu, atdheut të Njeriut, është shumë e çuditshme.

Fuqitë super të trurit tonë: Telepatia, kuptimi i gjashtë, hipnozë 4 (1)

Dhe nëse ne posedojmë dhuratën e të qenit në gjendje të lexojmë mendje, ta hedhim një.

Njohuritë dhe njohuritë e shkollës së mistereve dhe spiritualitetit 5 (1)

Ne kalojmë nëpër këtë raport për të na interesuar në të gjithë simbolizmin që është fshehur.

KËRKUESIT SHPALLON TË KENI ZGJERUAR INVESIBILITETIN E KAPITURIT

Ka 9 vite, në tetor 2006, David R. Smith dhe ekipi i tij i.

Një shkencëtar fotografon shpirtin duke e lënë trupin e tij të një Njeriu në momentin e vdekjes së tij

Shkencëtari rus Konstantin Korotkov do të pretendonte të ishte në gjendje të fotografonte shpirtin e një qenieje njerëzore në këtë moment.

Zbulimet e jashtëzakonshme të Masaru Emoto

Nëpërmjet shkrimeve të asaj kohe kur gjithçka është rivendosur tek ne, ne shpesh flasim.

Dëshmi shkencore se qëllimi modifikon çështjen 5 (1)

Fizikanët e sotëm harrojnë gjithçka për efektin e vëzhguesit. Ata janë të kënaqur me të.

EHANG 184: KUJDESI I PARË i aftë për të transportuar atje ku dëshiron

Ky dron plotësisht i çmendur do të jetë në gjendje t'ju transportojë kudo që dëshironi. Po aq e thjeshtë sa një.

Sekretet e panumërta të gjëndrës pineale 5 (1)

Nëse nuk e dini gungën pineale, e dini se të gjithë e keni atë.

Çelësi i interpretimit të ëndrrave sipas librit të ëndrrave egjiptiane

"Libri i ëndrrave" egjiptianët ose Papirusi Chester Beatty - dha një listë.

Dërgo këtë tek një mik