Magjia e kozmosit - dokumentar (2012) 0 (0)

Magjia e kozmosit demistifikohet, duke u nisur nga dy koncepte të njohura, koha dhe hapësira.

sekretet esoterike të gjeometrisë së shenjtë - Dokumentari (2010) 0 (0)

Kjo seri dokumentare në episodet e shkurtra 23 të mbledhura në playlist, të drejtuar nga Scott Onstott, student.

Ne jemi të gjithë ONE (Video) 5 (1)

Ne mendojmë se jemi të ndarë. Por në realitet jemi të dy ne dhe Universi.

Një specie veç e veç (Video) 0 (0)

Në këtë seri të animacioneve ne vëzhgojmë njerëzimin me një xham zmadhues dhe e zëvendësojmë njeriun në një.

Medium i Madh i jep 20 Korrik 2019 si datën e denoncimit për njerëzimin 0 (0)

Për ata që nuk kanë dëgjuar kurrë për Chico Xavier, shikoni videot në artikull.

Sipas sumerianëve, Annunaki do të kishte krijuar homo sapiens duke kapërcyer gjenet e tyre me ato të homo erectus 0 (0)

Zecharia Sitchin është autor i librave të shumtë në të cilën ai e ekspozon teorinë e tij të diskutueshme dhe.

Vizionari Baba Vanga kishte profetizuar se Presidenti 44 i SHBA-ve do të ishte i zi 5 (100)

Vangélia me nofkën Baba Vanga (që do të thotë gjyshja Vanga) ka lindur tetor 3.

Cila është aura? 5 (102)

Dr. Konstantin Korotkov, një fizikan rus, po rizbulon një metodë të lashtë në shekullin e nëntëmbëdhjetë.

Uji - Fuqia e ujit 0 (0)

Pas një qëndrimi të gjatë në Kemet (Egjipti i lashtë), ku ai studioi Astronominë ,.

Nikola Tesla, një gjeni i harruar që krijoi energji të lirë dhe të lirë 0 (0)

Nikola Tesla, një nga shpikësit më të jashtëzakonshëm të të gjitha kohërave lindi në.

Randi James, demistifikuesi i fenomeneve paranormale 5 (102)

James Randi (i lindur Randall James Hamilton Zwinge, gusht 7 1928 në Toronto, Ontario, Kanada),.

Inxhinierët shpikë një bateri të përjetshme që ngarkon për tre sekonda 5 (1)

Parisianët e sinqertë kanë zhvilluar një sistem baterish që rimbush.

Nassim Haramein flet për shkencën dhe spiritualitetin -Video 0 (0)

Për Nassim Haramein, materiali do të ishte rezultat i një shkëmbimi të vazhdueshëm informacioni midis grimcave.

Dërgo këtë tek një mik