Dy gra të reja afrikane shpiken një çantë shkollore diellore për studentët me disavantazhe 5 (1)

Dy të rinj afrikanë kanë krijuar një çantë shkollore të pajisur me një llambë diellore. Hartuar për të.

Shpikësit dhe studiuesit e zezë, një detyrë e kujtesës

Vetëm një përpjekje e vogël kërkimore për të zbuluar se si racat e tjera.

Mona, një llambë diellore e adaptuar në Afrikë

Shpikësi i kombësisë kongoleze (Kongo-Brazzaville), që jeton në Francë, Edgar Hardy ka zhvilluar një.

Bashkohu me Fondacionin Afrikhepri 5 (2)

Afrikhepri është një platformë kulturore e shërbimeve publike për ndarjen e Njohurive. Nuk funksionon.

Kelvin Doe, një adoleshente nga Sierra Leone, bën një gjenerator elektrik

Njeri i tmerrshëm i vetmuar i tmerrshëm, një adoleshent nga Sierra Leone bëri një gjenerator elektrik. Instituti i Massachusetts.

Mark Dean, shpikësi i zi amerikan i kompjuterit IBM

Lindur në qytetin Jefferson, Tennessee 2 Mars 1957, Mark Dean gjetur.

SAMUEL KOUNTZ SUKSESIN TRANSPLANTIMIN RENAL NË SHQIPËRINË DHE KONSERVIMIN E FËMIJËVE

Samuel Lee Kountz lindi në Tetor 20 1930 në Lexa, Arkansas. Në 1952.

Historia e vërtetë e shpikjeve 1 (1)

Rrënjët e qytetërimit, kulturës, shkencës, teknologjisë dhe fesë nuk e bëjnë.

Mandombe shkrim, një script Zi-Afrikan

Mandombe en kikongo veut dire pour les noirs. Inventée par le Congolais Wabeladio Payi en.

Tanzaniani fiton çmimin e inovacionit me sistemin e filtrimit të ujit

Një studiues i Tanzanisë sapo ka fituar Çmimin e Akademisë Afrikane për Inovacionin.

Në vitet 9, ai është inxhinier i certifikuar në Microsoft

Ai është një student në klasën CM2 në Shkollën e Modelit të Rolit në Oregun.

Benjamin Carson, një kirurg me famë botërore

Benjamin Carson lindi në Detroit Michigan në shtator 18 1951. Nëna e tij.

Promosol, një furrë diellore "e bërë në Çad"

Furrë Promosol gaton ushqime të përditshme me energji diellore. .

Dërgo këtë tek një mik