INVENTORËT E ZI DHE SAVENTËT

Shpikësit dhe studiuesit e zezë

Shpikësit dhe studiuesit e zezë

Shpikësit dhe shkencëtarët e zinj: Këtu është një libër me një titull befasues, Shpikës dhe shkencëtarë të Zi. Suruditëse sepse shkon në kundërshtim me imazhin që kemi nga të zezat të cilat i rrethojmë ...

Lexo më shumë

Shkrim Mende

Shkrim Mende

Mende është një gjuhë që flitet në Sierra Leone nga një pjesë e madhe e popullsisë, në Liberi dhe nga një pakicë në Guinea-Conakry. Në vitin 1921, Kisimi Kamara shpiku menden, të quajtur Kikakui. Ky shkrim është ...

Lexo më shumë
Faqe 2 e 6 1 2 3 ... 6

TematVizitorët TANIVE T LIR

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda
Ndaje me anë të

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik