Otis Boykin (1920-1982), Shpikësi i stimuluesit kardiak

Shpikjet e dukshme: rezistenca elektrike, rezistenca e ndryshueshme, njësia e kontrollit për stimuluesit kardiak, trup.

Bertin Nahum, shpikësi i një robot për të ndihmuar neurokirurgët

Bertin Nahum, banor i Beninit, i lindur në Senegal është gjithashtu një shtetas francez, i cili ka.

Elija Mccoy shpiku lubrifikuesin automatik të trenit

Djali i skllevërve amerikanë që shpëtojnë në Kanada, McCoy lindi si një qytetar i lirë në krahinë.

Egjipti i lashtë do ta shpikte llampën shumë mirë para Edison 4 (1)

Egjiptianët kanë qenë pararendës në shumë fusha: matematikë, mjekësi, arkitekturë, art.

Andrew Mupuya, manjatin Ugandan të qeseve të letrës

Andrew Mupuya (Uganda - Themelues dhe CEO i YELI) Në 2008, kur qeveria e Ugandës.

Një i ri kamite shpik një procedurë mjekësore për të zvogëluar komplikimet kirurgjikale

Tony Hansberry II është vetëm 14 vjeç, por ai tashmë ka arritur diçka, kaq shumë.

William Kamkwamba ndërton një turbinë me erë nga materialet e ricikluara

William Kamkwamba është një i ri nga Malavi, një vend i vogël në Afrikën jugore. Në 14.

Shkrimi i Bamounit

Shpikur në 1903 në Kamerun nga Mbreti Ibrahim Njoya, Mbreti i Bamounit. Mbreti i.

Garret Augutus Morgan, shpikësi i semaforit

I lindur në Paris në Kentaki për një familje të varfër, Morgan nuk do të shkojë përtej shkollës fillore.

Zirignon Grobli, shpikësi i Psikoterapisë

Z. Grobli Zirignon, ju jeni iniciator i psikoterapisë. Çfarë përmbajtje i jepni këtij termi.

Studenti i Afrikës së Jugut shpik një mënyrë efektive për të marrë një dush pa ujë

Marishane, një student i ri i Afrikës së Jugut nga Universiteti i Cape Town, ka zhvilluar një.

Origjina afrikane e mjekësisë

Sipas Homerit që jetonin në -850 është 400 vite para Herodotit të Halicarnassus "babai" i.

KOMPJUTERI I PARË MADE IN MALI

Nëse shkoni në Mali një ditë dhe shihni një kompjuter me një.

Dërgo këtë tek një mik