INVENTORËT E ZI DHE SAVENTËT

Duke shkruar Bamoun

Duke shkruar Bamoun

Shpikur në 1903 në Kamerun nga mbreti Ibrahim Njoya, Mbreti i Bamoun. Mbreti i Bamouns, Sulltan Njoya zhvilloi për më shumë se 40 vjet një sistem shkrimi për të ...

Lexo më shumë
Faqe 6 e 6 1 ... 5 6Vizitorët TANIVE T LIR

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda
Ndaje me anë të

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik