Kjo është arsyeja pse të krishterët në Evropë adhurojnë virgjër e zezë: E vërteta më në fund zbuloi

Ky kult i Parimit Femëror, i antikitetit ekstrem, është pema që fsheh pyllin e pafund të.

Një Bibël e vjetër 1500 do të thoshte se Jezusi nuk do të ishte kryqëzuar

Për tmerrin e Vatikanit, ishte një Bibël e vjetër 1500 në 2000.

Ngjashmëritë midis historisë biblike të përmbytjes dhe përmbytjes treguan në epikën e Gilgameshit

Shfaqen midis 3400 dhe 3200 para J.-C shkrimi kuneiform Sumerian dhe hieroglifet egjiptianë janë.

Kthehu tek spiritualiteti i Negro-Afrikës

Inicimi është një zbulim i disa njohurive primitive të nxjerra nga natyra dhe të mbyllura.

Mësime Shpirtërore të një Mjeshtri të Ngjitur të Afrikës së Zezë 1 (1)

Afra El Goeb M Talah. Mjeshtri i parë afrikan i ngjitur. Udhëheqësi i Ngjashëm i Afrikës së Zezë. Ai jetoi.

Profecitë e popujve indianë të Amerikës së Veriut (Hopi)

Nga të gjitha profecitë amerindiane, profecitë Hopie janë ndoshta më të famshmet. Ata flasin.

Shkatërrimi shpirtëror i njeriut të zi (Video) 4 (1)

Ngjyrat e fshehura janë një dokumentar rreth historisë së vërtetë të njerëzve me ngjyrë në botë.

Nuk ka fe më të lartë se e Vërteta 5 (100)

Doktrina e Shenjtë është sinonim i "Doktrinës Hermetike", "Doktrina Esoterike".

Dëshmia e re arkeologjike që hebrenjtë ishin të zinj 5 (101)

Këtu është një zbulim që gjej veçanërisht interesant që duhet të mbështesë teorinë e mbrojtur nga.

Nënshkruesi i Krishtit diellor apo simboli?

Magi, pasi mësoi lindjen e Jezusit, vijnë "nga Orienti" i udhëhequr nga një yll.

Kaaba do të përmbajë një gur të zi që solli nga Kryeengjëlli Gabriel

Shumë njerëz pyesin ç'është Kaaba? çfarë përmban ai? ka atë.

Thjeshtësia e Shpirtit të Vërtetë - Mooji (Video)

Mooji, advaitin master është një nga disa sages bashkëkohore me aftësinë për të zbuluar, në.

Konceptimi i Perëndisë në traditën afrikane 5 (100)

Për shkak të kolonizimit politik, kulturor dhe shpirtëror të Afrikës, shumë afrikanë kanë një.

afrikhepri@gmail.com

Dërgo këtë tek një mik