Një Zot, tre fe (Video)

Një Zot, tre fe (Video)

Trois religions avec un seul Dieu et une histoire commune. Juifs, chrétiens et musulmans partagent les mêmes récits de la création du monde en six jours, d'Adam et Eve, du...

Lexo më shumë

Karta e Dashurisë Universale

Karta e Dashurisë Universale

Unë besoj se në thelbin e tyre origjinal, të gjitha traditat fetare ose filozofike e ftojnë secilën qenie njerëzore në përpjekje dhe fitoren ndaj vetvetes, me qëllim që të zhvillohen në vetvete ...

Lexo më shumë

Libri i të Vdekurve - Samaël Aun Weor

Libri i të Vdekurve - Samaël Aun Weor

1. Vdekja Gjatë ekzistencës, lloje të ndryshme të energjisë ndikojnë në organizmin e njeriut. Secili lloj i energjisë ka mënyrën e vet të veprimit. Çdo lloj energjie manifestohet në kohën e vet ....

Lexo më shumë

Mësimet e Eckhart Tolle (Video)

Mësimet e Eckhart Tolle (Video)

Eckhart Tolle (lindur Ulrich Leonard Tolle, Lünen, Gjermani në 1948) është një shkrimtar dhe folës, banor kanadez, i njohur si autori i librave më të shitur: Fuqia e së tashmes ...

Lexo më shumë

Joga njerëzore

Joga njerëzore

Joga është kujdestari i ligjit të përjetshëm, joga është mbrojtësi i dijes. PFRKUFIZIMI I FJALS YOGA: Rrjedhur nga rrënja sanskrite "yuj ...

Lexo më shumë

Mësimet e Mooji (Video)

Mësimet e Mooji (Video)

Mooji është një spiritualist Xhamajkan që ligjëron. Ai është një nga 100 njerëzit më me ndikim shpirtëror. https://www.youtube.com/watch?v=3fAjVeGwyKg&list=PLFB9E5172A832A801

Lexo më shumë
Faqe 1 e 9 1 2 ... 9

Temat

Vizitorët TANIVE T LIR

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

*Duke u regjistruar në faqen tonë të internetit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe Politika e Privatësisë.

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

Klikoni për të mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda
Ndaje me anë të

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik