E Diel, 19 Shtator 2021

Si të zgjoheni shpirtërisht

Si të zgjoheni shpirtërisht

Kur kemi ardhur në botë, gjatë lindjes, mbi ne është vendosur një vello harrese, në mënyrë që të mos jemi më të vetëdijshëm për jetën tonë të së kaluarës, as për ...

Lexo më shumë

Simbolika e lules së zambakut

Simbolika e Lule Lotus

Lulja është një simbol i gjithëpranishëm si dhe në ikonografinë e shenjtë të kemetit si atë të kulturës Dravidian. Në Indi, në fakt, lulja është simboli i shquar i cili ...

Lexo më shumë

Zoti "lindi" në Afrikë

Simboli i Zotit në Afrikë "Nyame"

Nëna e njerëzimit, Afrika e zezë ishte fusha e parë e veprimit ku krijesat e para që mendonin, çifti fillestar Negro-Afrikan, fituan nocionin e kohës në trinitetin e ...

Lexo më shumë
Faqe 11 e 11 1 ... 10 11

Vizitorët TANIVE T LIR

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Nëse ju pëlqeu faqja, ju lutemi ndani atë me miqtë ose familjen tuaj!
Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik