E Shtunë, 18 Shtator 2021

Çfarë është Ki-Muntu?

Për të na ndihmuar të zbulojmë veten, Célestin Mukanda, një Nganga (shaman) zbatoi teknikat e "Ki-Muntu". "Ki-Muntu" është një art, një mënyrë jetese e të qenit Njeri ...

Lexo më shumë

Mësimet e Sathya Sai Baba

Sathya Sai Baba

Ai është i një lartësie të mesme, lëkura e tij është e butë si në të gjithë hindusët, Ai vesh mantelin portokall të heqjes dorë. Një tipar i veçantë tek ai janë flokët e shquar ...

Lexo më shumë

Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit

Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit

Shtatë ligjet shpirtërore të suksesit, të shpjeguara nga Deepak Chopra, ndihmojnë në arritjen e vetëkontrollit dhe zhvillimin e një pjese të hyjnores. Ligji i potencialit të pastër është përjetuar nga ...

Lexo më shumë
Faqe 2 e 11 1 2 3 ... 11

Vizitorët TANIVE T LIR

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

FALEMINDERIT PËR SHPËRNDARJEN

Nëse ju pëlqeu faqja, ju lutemi ndani atë me miqtë ose familjen tuaj!
Klikoni këtu për ta mbyllur këtë mesazh!
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 7 sekonda

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik