Si të zgjoheni shpirtërisht

Si të zgjoheni shpirtërisht

Kur kemi ardhur në botë, gjatë lindjes, mbi ne është vendosur një vello harrese, në mënyrë që të mos jemi më të vetëdijshëm për jetën tonë të së kaluarës, as për ...

Lexo më shumë

Simbolika e lules së zambakut

Simbolika e lules së zambakut

Lulja është një simbol i gjithëpranishëm si dhe në ikonografinë e shenjtë të kemetit si atë të kulturës Dravidian. Në Indi, në fakt, lulja është simboli i shquar i cili ...

Lexo më shumë

Zoti u “lind” në Afrikë

Zoti u “lind” në Afrikë

Matrica e njerëzimit, Afrika e zezë ishte fusha e parë e veprimit ku krijesat e para të mendimit, çifti fillor negro-afrikan, fituan konceptin e kohës në trinitetin e ...

Lexo më shumë
Faqe 9 e 9 1 ... 8 9

A ju pëlqeu faqja jonë?

Kërkoni një kategori

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Krijo nje llogari te re

Plotësoni formularin më poshtë për t'u regjistruar

*Duke u regjistruar në faqen tonë të internetit, ju pranoni Kushtet dhe Kushtet dhe Politika e Privatësisë.

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

65.3K

Shtoni një listë të re për luajtje

Jeni i sigurt që dëshironi të zhbllokoni këtë post?
Hape majtas: 0
Jeni i sigurt që doni të anuloni pajtimin?
Dërgo këtë tek një mik