Vetëm 3% e hebrenjve aktual do të ishte hebraisht dhe me origjinë semite

Shumica e njerëzve që përdorin fjalën anti-semitizëm në të gjitha kohërat nuk kanë mbajtur kurrë.

Historia e Fulanit: origjina, zakonet, besimet dhe traditat

Peuls, një popull i pranishëm në rreth njëzet vende, në Afrikën Perëndimore, duke përfshirë edhe.

Fabre d'Olivet: njeriu i bardhë që del nga shpellat takohet me qytetërimin e zi 5 (1)

Me vitet e punës që përfshin fundin e tetëmbëdhjetë dhe fillimin e.

Afrikë dhe të huajt

Ashtu si Maya, Hopi dhe popuj të tjerë autoktonë, shumë njerëz në Afrikë gjithashtu flasin për këtë.

Origjina afrikane e lojës së shahut

Lojërat e strategjisë kanë qenë të afërta që kur njeriu shkoi nga të qenit gjahtar-grumbullues.

ORIGJINA E FIGURAVE DHE SEKRETI I REAGIMEVE

Perëndia na flet në gjuhën matematikore dhe jeta është një sekuencë dixhitale. KOUSHITES.

Harta e botës janë të gabuara: Këtu është madhësia dhe orientimi i vërtetë i Afrikës

Madhësia e Afrikës nuk është ajo që shfaqet në hartat. Në.

Origjina e fjalës Nègre (versioni kamite)

NGR, NETYR, NIGER, negro, NIGGER, "Nigga, origjina e një fjale të shenjtë. Termi racist "Nigger".

Gjaku blu me ngjyrë të zezë - Natou Pedro Sakombi

A do të ishte Europa e drejtuar nga një elitë me prejardhje afrikane, të quajtur gjak blu ose gjithçka.

Themelet e kemitizmit

Kush dëshiron të kuptojë historinë e Kemirit, në hapësirë ​​dhe në kohë, duhet të dijë të lexojë.

Kinezët po bënin tregti të ndershme në Afrikë përpara ardhjes së eksploruesve evropianë 5 (100)

Zheng He, i njohur edhe si Cheng Ho - një admiral kinez i udhëhequr.

Misteri i energjisë së errët në krijim 5 (1)

"Ajo që është në krye është si ajo që është në fund", i vesh të gjitha.

Priftërinjtë egjiptianë, Herodoti dhe Diodorus i Sicilisë

Në leximin e librit të Herodotit II, "Euterpe", ne jemi goditur në kapitullin 142 nga.

afrikhepri@gmail.com

Dërgo këtë tek një mik