E martë, 19 tetor 2021

Zëri Frankofon Afrika (Video)

The Voice Frankofonisë

Shfaqja sheh disa kandidatë të cilët fillojnë udhëtimin e tyre me audicione të verbër për të zgjedhur një trajner i cili do t'i ndihmojë ata të fitojnë sezonin. https://www.youtube.com/watch?list=PLPPr_sjKyrplh_rtKDfb2yrow9w13usDf&v=Ql60GJaqt3k&feature=emb_title

Lexo më shumë

Zhvillimi Personal (Audio)

Zhvillimi personal

Zhvillimi personal është një grup praktikash heterogjene, që i përkasin rrymave të ndryshme të mendimit, të cilat synojnë të përmirësojnë vetë-njohjen, të rrisin talentet dhe ...

Lexo më shumë

Bota e Brendshme (Video)

Bota e brendshme

Ka një fushë vibruese që lidh të gjitha gjërat Ne e quajtëm Akasha, tingullin origjinal Om, perlat e gjerdanit të Indrës, harmoninë e sferave dhe mijëra emrave të tjerë ...

Lexo më shumë
Faqe 1 e 5 1 2 ... 5

Mirë se vini!

Hyni në llogarinë tuaj më poshtë

Marrim fjalëkalimin

Ju lutemi shkruani emrin e përdoruesit ose adresën e emailit për të rivendosur fjalëkalimin tuaj.

81.7K

Ndihmoni në promovimin e kësaj faqeje duke ndarë këtë faqe

Nëse doni të lexoni të gjithë artikujt, duhet ta ndani faqen një herë. Faleminderit
Kjo dritare do të mbyllet automatikisht në 13 sekonda
Pjesë

Shtoni një listë të re për luajtje

Dërgo këtë tek një mik