Nuk është shkenca e raketave - Me shkencën Jamy bëhet e arritshme (Video)

Jamy paraqet shpjegimet teorike duke përdorur modele të shkencës së arritshme që në moshë të re dhe për të gjithë familjen.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Nuk është shkencë raketash - me Jamy the sc ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave / 5. Numri i votave

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik