Sekretet e artit të humbur të lutjes - Gregg Braden (Audio)

Sekretet e artit të humbur të lutjes

Kur ai e përshkroi ndjenjën si një lutje, abati Tibetan shprehu qartë mençurinë e përjetshme që i ishte humbur Perëndimit shumë kohë më parë: "Kur na shihni duke kënduar për shumë orë çdo ditë, dhe përdorni kambanat, bateritë, zhurmët dhe temjanin, ato që vëzhgoni janë gjestet që krijojnë ndjenjën në trupin tonë. Ndjenja është lutje. Prandaj, me siguri është e qartë se tema kryesore e këtij kapitulli është lutja që perceptohet si ndjenjë. Miratimi i këtij parimi, na është dhënë sekreti i jashtëzakonshëm kur shohim secilën nga lutjet tona duke u përgjigjur pa u zhgënjyer kurrë. Në fund të fundit është se ne duhet të bëhemi ato që zgjedhim të provojmë në jetën tonë. Nëse kërkojmë dashuri, dhembshuri, mirëkuptim dhe prani, ne duhet t'i zhvillojmë këto cilësi në vetvete në mënyrë që fryma e Perëndisë t'i reflektojë ato përsëri në marrëdhëniet tona. Nëse dëshirojmë bollëk, duhet të jemi mirënjohës për bollëkun tashmë të pranishëm në jetën tonë. Që nga momenti kur e kuptojmë këtë parim në atë në të cilin ne njohim fuqinë e fshehur të bukurisë, bekimit, mençurisë dhe vuajtjes, si mund t'i integrojmë të gjitha këto në jetën tonë? »- Vuajtja është udhëzuesi, dituria është mësimi ... - Bekimi është çlirimi ... - Bukuria është ajo që shndërron ... - Krijoni lutjet tuaja ...» «Ideja kryesore këtu është që ju të mos bëni mund të "testohet" në jetë vetëm kur të jeni gati për këtë sprovë. Pavarësisht nëse jemi të vetëdijshëm për këtë parim, pavarësisht se çfarë na sjell jeta, kur një "krizë" është në pragun tonë, ne tashmë kemi gjithçka që na nevojitet për të zgjidhur problemin, për të shëruar vuajtjet dhe mbijetojnë përvojën. Ne duhet, sepse kështu funksionon natyra! "Bukuria me të cilën jetoni, bukuria ku jetoni, bukuria mbi të cilën jetoni. "

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Sekretet e artit të humbur të lutjes & ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave / 5. Numri i votave

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik