Magjia e kozmosit - dokumentar (2012)

Magjia e kozmosit
0
(0)

Magjia e kozmosit demistifikon, duke u nisur nga dy koncepte të njohura, koha dhe hapësira, konceptet themelore të fizikës. Ajo fton shikuesit të zbulojnë mendimet më të rëndësishme dhe imagjinatën pjellore të shkencëtarëve më të mëdhenj: Newton, Maxwell, Schrodinger, Dirac, dhe natyrisht, Ajnshtajn.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Magjia e kozmosit - Dokumentari (2012)" Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave 0 / 5. Numri i votave 0

Bëhu i pari që voton

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik