Traktat për zjarrin kozmik - Alice Bailey (PDF)

Traktati mbi zjarrin kozmik

Ky libër merret me strukturën që është themeli i mësimdhënies okulte në epokën e tanishme, si dhe të gjithë proceseve të mëdha kozmike që përsëriten në të gjitha fushat e jetës, nga pafundësisht të mëdha në pafundësisht të vogla. Pjesa më e madhe e librit është e përkushtuar ndaj shpjegimit të detajuar të Zjarri diellor, du Zjarri mendor. Së fundi, një prezantim shumë i dendur mbi kozmologjinë, filozofinë dhe psikologjinë mund të propozohet si një vepër referimi dhe një manual mësimdhënës.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Traktat për zjarrin kozmik - Alice Bailey ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Bëhu i pari që voton

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

afrikhepri@gmail.com

Dërgo këtë tek një mik