Zemërimi i zi: Letra për djalin tim (Libri)

Zemërimi i zi: Letra për djalin tim
Kjo është ajo që ju duhet të dini: në Amerikë, shkatërrimi i trupit të zi është një traditë, një trashëgimi. Unë nuk do të doja që ti të fleje në ëndërr. Do të doja që ti të jesh një qytetar i kësaj bote të bukur dhe të tmerrshme në të njëjtën kohë, një qytetar i vetëdijshëm. Vendosa të fsheh asgjë. Në këtë letër drejtuar djalit të tij të 15 vjet, Ta-Nehisi Coates kthehet në gjendjen e njeriut të zi në Shtetet e Bashkuara. Një ode për njerëzimin, një britmë zemërimi kundër kësaj të keqe që ka rrënuar shoqërinë amerikane për shekuj me radhë.
Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Zemërimi i zi: Letra për djalin tim (Libri)" Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave / 5. Numri i votave

Ndërsa ju pëlqejnë botimet tona ...

Ndiqni faqen tonë në Facebook!

Dërgo këtë tek një mik