Pastroni ajrin në shtëpi ose në zyrë me bimë (PDF)

Një ajër më i shëndetshëm në shtëpinë tuaj në sajë të bimëve? Kjo mund të duket surreal për ju, por duke mirëpritur ata mysafirë që duan vetëm të mirë do të ndihmojë për të përmirësuar cilësinë e ajrit të brendshëm të shtëpisë tuaj. Sepse, nëse jemi të vëmendshëm ndaj përbërjes së ujit që pimë dhe nëse jemi të shqetësuar për balancën tonë diete, burimi i ushqimit që na ushqen çdo ditë, nga ana tjetër, cilësia e ajrit që ne marrim frymë mbetet një nocion ende i panjohur; dhe madje edhe më shumë efektet e dëmshme që ndotja e ajrit mund të ketë në shëndetin tonë.

Nuk duhet harruar se disa metra kub 12 e ajrit që marrim frymë në ditë vijnë nga hapësira të mbyllura në të cilat shpenzojmë deri në 80% të kohës sonë. Dhe, lajme të mira, nëse cilësia e ajrit të jashtëm është e vështirë për t'u kontrolluar, ne mund të kontrollojmë të paktën cilësinë e ajrit të brendshëm dhe të sulmojmë më shumë nga origjina e ajrit të ndotur. Natyrisht, kjo do të thotë që, për të vepruar në këtë ndotje të përditshme dhe të padukshme, është e para e domosdoshme të ndërhyni në burimet e ndotjes dhe t'i zvogëloni ato duke ndjekur rekomandimet e profesionistëve të shëndetit dhe ndërtesës. Shumë më tepër se aktakuzë, ky libër është menduar si një manual për të gjithë ata që jetojnë mirë, është gjithashtu "frymë e shëndetshme"

Cilado qoftë niveli ynë i njohurive mbi bimët e brendshme, ajo synon t'ju sqarojë në një zgjidhje brenda mundësive të të gjithëve për të korrigjuar pjesërisht ndotjen e ajrit të brendshëm. Çdo gjest i bërë për të mirëmbajtur dhe mbajtur bimët e shëndetshme të miqve është një mënyrë e mirë për të ruajtur shëndetin tonë dhe atë të të dashurve tanë.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Për të pastruar ajrin e shtëpisë ose zyrës me ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave / 5. Numri i votave

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik