Pastrimi i Shtëpisë së Tij: Shuarja e Energjive Negative

Pastrimi i shtëpisë tuaj duke larguar energjitë negative
5
(1)

Në artikullin tonë të mëparshëm: Si të Largoheni nga Aura e Mbeturinave të Energjisë, ne kemi trajtuar çështjen e mbeturinave të energjisë që i qëndron atmosferës sonë, duke rezultuar në një ndjenjë lodhjeje që mund të bëhet kronike.

Në të vërtetë, çdo mendim negativ ose emocion i bllokuar dhe i pashpresë ndot atmosferën tonë, e cila ndikon drejtpërdrejt në potencialin tonë energjetik, por edhe në vendet ku kalojmë. Vendet janë të mbushura me energji të emetuar dhe muret, objektet, mbajnë gjurmët e tij.

Për më tepër, ku jetojmë, jetojmë me energjitë tona, ato të anëtarëve të familjes, por edhe ato të fqinjëve, vizitorëve, të gjithë njerëzve me të cilët ne jemi në lidhje dhe ndajnë ide, ide, gëzime dhe dënimet, të cilat mund të ndikojnë. Është e rëndësishme të kuptojmë se ndarja e së njëjtës dëshirë mund të na ndikojë.

Kur ndiejmë energji negative, ndjenja të hidhërimit, siklet, madje edhe dhimbje në vende të caktuara, ne priremi të mendojmë se është e lidhur me shpirtrat, por në realitet, kjo lidhet me energjitë që përshijnë mendjen. vend.

Të gjitha që ndiejmë lëshon dhe lëshon energji, dhe kjo energji ngarkon objektet ose vendet ku jemi.

Për të zbuluar energjitë negative në shtëpi, ka shumë teknika, por mënyra më e lehtë është përdorimi i një gote uji.

Si të zbuloni energjitë negative me një gotë uji?

 1. Merrni një pije krejtësisht transparente. Pa vizatime ose ngjyra. Gjithashtu, mbani në mend se ju nuk do të jeni në gjendje ta ripërdorni atë. Plotësoni një të tretën e enës me ujë të detit ose ujë me kripë.
 2. Mbushni enën deri në 2 / 3 me uthull të bardhë ose mushtit të mollës organike.
 3. Plotësoni të tretën e mbetur me ujë të pastër.
 4. Vendoseni xhami në një dhomë të shtëpisë ku mendoni se dridhjet e këqija janë më të fuqishmit. Kjo mund të jetë një vend ku merrni vizita, ku takohen të gjithë anëtarët e shtëpisë etj.
 5. Vendoseni në një cep të fshehur dhe le të uleni për orë 24. Është e rëndësishme që askush të mos e lëvizë qelqin jashtë vendit në këtë kohë.
 6. Të nesërmen, vëzhgoni gjendjen e xhamit.

Nëse vëreni se xhami është si gazifikuar, njollosur ngjyrat ose ngjyrën e gjelbër, atëherë duhet të bëni pastrimin e energjisë. Çdo gjë e çuditshme që ndodh në enë mund të jetë për shkak të problemeve të energjisë. Në këtë rast, derdhni përmbajtjen e xhamit në tualet dhe shkundni tualetin. Lani enën mirë.

Si ta pastroni vendin në fjalë?

Pastrimi do të vijë në një farë mënyre të pastrojë dhomën, madje edhe të gjithë vendin nëse është e nevojshme, dhe t'ju ofrojë një vend neutral që do të thithë energjitë e reja që ju propozoni.

Në rastin e energjive negative që janë shumë të rrënjosura, mund të keni nevojë të përdorni një specialist, por këto raste janë të rralla ...

Nëse i kushtoni vëmendje klimës brenda shtëpisë tuaj, situatave familjare brenda çiftit ose fëmijëve, ju do të jeni në gjendje të ndikoni në atmosferën e përgjithshme të shtëpisë dhe gjendjen e mendjes së njerëzve që jetojnë atje .

Mënyra më e mirë për të përmirësuar energjinë e habitatit tonë është sigurisht që të bëjmë ndryshime të brendshme dhe të pyesim elementet dhe kushtet që na rrethojnë, por është gjithashtu dhe mbi të gjitha të dimë se si t'i pranojmë plotësisht të gjitha situatat.

PRANIMI ËSHTË MIRATIMI PËR TË GJITHA ANGER ...!

Por le të vazhdojmë të praktikojmë tani.

Rekomandohet që ta pastroni shtëpinë tuaj tërësisht, veçanërisht nëse keni lëvizur, ose nëse kohët e fundit keni përjetuar gjëra të vështira. Lani dhe aerate dhoma, por edhe objektet që ata përmbajnë, ajo është baza e të gjithë pastrimit të mirë.

Më pas, praktika më e zakonshme është të digjni temjan në të gjitha dhomat, ndërsa vizualizimi i energjive negative të shpërndahet.

Oliban dhe benzoin janë pastrues shumë të mirë dhe duke i kombinuar ato me vizualizimin ju do të merrni rezultate shumë të mira. Ju gjithashtu mund të shqiptojë, në çdo dhomë, një dekret të vogël, të cilin do ta keni përgatitur paraprakisht.

Për shembull: "Le tymi i këtij temjan të pastrojë këtë dhomë dhe të shpëtoj atë nga energjitë e saj negative."

Nëse nuk ju pëlqen temjani i olibanit ose benzoinës, djeg urtë e bardhë. Dezinfektimi i urtë të bardhë amerikan indian është një klasik, por shumë efektiv. Djegur urtë të bardhë, në formën e shkopinjve ose thjesht lë të kalojë nëpër të gjitha dhomat, duke harruar nëse ka ndonjë qoshe.

Temjan e kamfur, Storax, copal, dru sandaliOse përzierjen Pontfical janë pastrimi natyral dhe tymosja e tyre do të ndihmojë në ruajtjen e një niveli të mirë të pastërtisë së energjisë në shtëpi.

Ngritni shkallën vibratore të shtëpisë tuaj me kripë të trashë dhe fiston

Recover nga ushqimet tuaja dimrit fiston cepat mirë larë dhe të thatë. vë një sasi të mirë të kripës së trashë dhe caktoni kapsulat 4 në qoshet 4 të dhomës.

Energjia më e rëndë gradualisht do të absorbohet nga kripa e trashë. Nëse vendi është i shkaktuar shumë energjikisht, pastaj bosh kripë çdo ditë pa e prekur atë, në një qese plehrash. Për mirëmbajtjen energjike të një dhome, hedhja e kripës çdo javë është e mjaftueshme. Kini kujdes nëse keni fëmijë të cilët kanë gjasa të prekin kripën. Shmangni zbrazjen e kripës në lavaman, pasi energjia negative pastaj mund të rrjedhë në tubat e fqinjëve tuaj. Gjëja më e mirë është të varrosni kripën në këmbët e një peme.

Tas tibetian për të kënduar dhe muzikë

Valët e zërit mund të ndihmojnë shumë për të pastruar një dhomë. Tibetan kënduar lojë me birila janë veçanërisht të përshtatshme. Gjithashtu, mund të dëgjoni rregullisht muzikë të shenjtë, ose të luani një melodi që të frymëzoni pastrimin.

pikëpamja

Kjo është një metodë që unë rekomandoj përveç zgjidhje të tjera të diskutuara për shkak se ajo është duke kërkuar për të bashkë-krijues mendjen tuaj. Ideale është për ta bërë këtë pas një meditim apo një shëtitje e bukur në pyll ... Ju mund të pastër që jetojnë tuaj me energji të pastër që keni ruajtur.

Vetëm kujtoj energjitë negative evakuuar për ju në mënyrë që do të ju frymëzojnë më shumë. Asnjë teknikë vizualizimi është imponuar për ju për të imagjinoni skenarin më të mirë do të përqëndrohet energjitë negative dhe të shpërndajë në një çast ... Ti je, në këtë kohë, sekuenca Harry Potter e teatrit tuaj ... fuqia e mendja do të bëjë pjesën tjetër, që nga momenti kur jeni plotësisht i bazuar në rolin tuaj.

Përdorimi i gurëve të çmuar dhe gjysëm të çmuar

Gurët përbëhen nga atomet dhe atomet dridhen, domethënë që gurët lëvizin. Gemstones dhe gurë gjysmë të çmuar kanë frekuenca të veçanta vibratore që rezonojnë me dridhjet tona; prandaj ato mund të përdoren për virtytet e tyre terapeutike.

Guri i parë që do t'ju ndihmojë të mbroheni nga valët negative është turmalinë e zezë. Ky gur mbron valët elektromagnetike. Në mënyrë ideale, është thelbësore për të vendosur një vend të madh në jetën tuaj dhe çdo herë që përdorin një pajisje që lëshon valët kompjuterat, tabletë, telefon. .., vendosni në një mes jush dhe pajisjes. Në mënyrë më funksionale mund të vishni një rreth qafës ose në xhepin tuaj.

Në qenien tuaj, turmalinë e zezë ka efektin e forcimit të spirancës tuaj, vetëbesimit. Guri në qoftë se ju i vishni gjithashtu ka efektin e duke ju në harmoni me fenomenet nëntokësore tokësore si vorbull dhe tokësore rrymave.

Për të gjithë ata që ndërhyjnë në marrëdhëniet e ndihmës, labradorite është një gur i domosdoshëm. Guri mbrojtës, i cili zhvillon intuitë në raport me tjetrin, mbron kundër valëve negative. Si një gur i dritës, ajo ndihmon për të sqaruar situatat dhe mendimet duke larguar ndotjen mendore dhe mendimet parazitare.

Labradoriti lejon mbajtësin e saj të ruajë normën vibratore dhe e shmang atë që të shpërndahet. Guri mbrojtës, mbron njerëz manipulues dhe vampirë të tjerë energjikë. Në habitatin tuaj, labradoriti ndihmon për të krijuar një klimë më të qetë duke hequr hiperaktivitetin mendor.

Gurë të tjerë mbrojtës janë gjithashtu shumë të fuqishëm dhe ndihmojnë për të pastruar energjinë në shtëpi.

Obsidian i zi vendosur në një raft do të sigurojë qetësi në shtëpi duke absorbuar energjitë negative.

Syri i tigrit është gjithashtu një gur shumë i dobishëm që mbron mbajtësin nga ndikimet e jashtme duke përforcuar flluskën e tij të mbrojtjes së energjisë.

Gurët janë të ngarkuar me negativitet; është e nevojshme që ato të pastrohen rregullisht.

Mënyra më e lehtë është të ftojmë ata që të kalojnë një natë në kopshtin tënd herë pas here.

Për disa gurë ekspozimi ndaj diellit është pastrimi, për të tjerët që i zhytin një natë në ujë është e përshtatshme.

Ndotja elektromagnetike natyrore

Rrymat tellurike qarkullojnë në formë nëntokësore si një rrjet magnetik gjithë rreth planetit. Lumenjtë nëntokësorë dhe venat e tjera të ujit gjithashtu ushqejnë këtë fushë elektromagnetike. Edhe nëse frekuencat janë të ulëta, një rrymë tellurike mund të shqetësojë ekuilibrin e një shtëpie në mënyrë të konsiderueshme, veçanërisht nëse është ngarkuar negativisht.

Është e pamundur të pritet një rrymë telurike; në anën tjetër është e lehtë të veprohet mbi të ose duke pastruar ose duke e lëvizur atë dukshëm.

Hapi i parë është gjetja e rrymave dhe vendkalimeve tokësore pranë shtëpisë. Për këtë metoda 3 janë të mundshme.

Ju mund përdorni ndjenjën tuaj të qartë për të gjetur kalimin e rrymës tellurike.

Gjithashtu është e mundur të përdoret një orë ose shkop magjik.

Mundësia e fundit është të kërkosh vendndodhjen e saj, kujdestarët e padukshëm të vendit. Secili sektor ka rolin e tij; në përgjithësi ato janë elementale: fairies, goblins.

Ju keni aftësinë për të ndryshuar ndjeshëm trajektoren e një rruge telurike nëse ajo ngre shqetësime.

Për këtë hapi i parë është identifikimi i pasazhit të tij me metodat e përmendura më lart. atëherë dita e hënës së reju keni disa orë pas hënës për të ndërhyrë në të tanishmen.

  1. Merrni gurë të vegjël 3, në mënyrë ideale, turmalinë e zezë. Ka të bëjë me ngarkimin e tyre për t'i ngarkuar ato me dëshirën e dëshiruar duke i shtrydhur në të dyja duart për tre minuta.
  1. Vendosni në tokë në një kënd që do të përcaktojë kurbën që dëshironi të pulsoni.
  1. Duke vendosur gurët në tokë pikërisht aty ku keni vendosur, shqiptojeni formulën e mëposhtme tri herë: " Nga energjitë e mbledhura tokësore dhe hënore, kërkoj që këto tre gurë të jenë tregues i ndryshimit të drejtimit të fluksit tellurik.
 1. Ky operacion do të rinovohet në çdo hënë të re.

Skeda e bërë nga disa burime, përfshirë http://www.alaintitecasexologue.com

Ju mund ta ndani këtë tekst me kusht që të respektoni tërësinë, të citoni autorin, burimet dhe faqen: http://elishean-portesdutemps.com

Të drejtat e autorit Hathor © Elishean / 2009-2018 / Në dyert e kohës

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Pastrimi i Shtëpisë së Tij: Eliminimi i Energjive të Lindura ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave 5 / 5. Numri i votave 1

Bëhu i pari që voton

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik