Profecitë e Nostradamus në lidhje me luftën botërore 3e

Nostradamus
0
(0)

30 nëntor 1979, DPA lëshoi ​​informacionin e titulluar "Nostradamusi kishte profetizuar krizën e Teheranit". Lajmi na informon për trazirat e tmerrshme të shkaktuara nga një dokumentar nga drejtori i famshëm Paul Drane në mesin e publikut australian. Prezantimi i dokumentarit, i cili merret me jetën e profetit të shekullit të gjashtëmbëdhjetë, Michel de Nostradamus, që përfshin profecinë e pushtimit arab në Europë, përkoi me marrjen e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara nga studentët iranianë, kjo çështje ka provokuar në të njëjtën kohë në Australi blerjen e të gjitha librave Nostradamus në një ditë, dhe dukej se premtonte përmbushjen e një profecie të vjetër 425 vjet.

Tashmë në 1939, menjëherë pas Gjermanisë pushtoi Evropën, Goebbels, ministri i propagandës së Hitlerit, kishte një dokument të rremë nga Nostradamusi riprodhuar për shpërndarje në Evropë. Shërbimi sekret britanik kaloi 80.000 £ në kundër-propagandë.

Në prologun e edicionit të parë të Shekujve, i njëjti autor siguron se e ardhmja dhe fundi i njerëzimit janë të përfshira në profecitë e tij.

Në vargjet e tij enigmatike shfaqen personalitete dhe ngjarje të rëndësishme, duke përfshirë edhe dy luftërat botërore, shkatërrimin e Nju Jorkut, Parisit, Romës, Londrës dhe një lufte të tretë botërore ... atomik.

Kapitulli 1

PROFETET E NOSTRADAMUSIT

Michel de Nostre-Dame, një mjek francez i shquar i lindur në 1503, konsiderohet si më i madhi në historinë. E para nga profecitë e tij kryesore, i njohur si Shekuj, janë redaktuar në 1555. Në të njëjtën kohë, profecitë e tij filluan të përmbusheshin pikërisht, aq shumë saqë për këtë arsye u emërua mjek dhe këshilltar i mbretit.

Shfaqja e parë publike e dhuratës së tij profetike ndodhi në një fshat të humbur në fshatrat e Ankonës, Itali, kur u gjunjëzua në përulje para një murgu të varfër françeskan me emrin Felix Peretti. I pyetur nga murgjit e tjerë rreth qëndrimit të tij të çuditshëm, ai u përgjigj: "A nuk duhet të gjunjëzohem përpara Shenjtërisë së Tij? ". 19 vite pas vdekjes së Nostradamus, bota do ta njohë murgun e varfër nën emrin "Papa Sikst V".

Shumë autorë pajtohen se profecia Nostradamus për famë, në të njëjtën kohë, ishte si në vijim:

Luani i ri do ta mposhtë plakun. Fusha e betejës, nga një duel i veçantë. Sytë do të shpërthejnë në një kafaz të artë, forcat në betejë, njëri do të qëndrojë, tjetri do të vdesë një vdekje mizore.

Katër vjet pas publikimit të kësaj profecie, Henri II luani, mbreti i Francës, vdiq me dhimbje të tmerrshme, për shkak të një shkëlqimi të shtizës së luanit të ri, Earl of Montgomery, i cili kaloi përkrenaren e artë të madhështinë e tij, duke i dhënë një sy, gjatë një turneu miqësor. Thuhet se mbreti e mallkoi profetin në shtratin e vdekjes, pasi e kuptoi qëllimin e profecisë së tij.

Shumë janë kritikuar për gjuhën e errët dhe enigmatike që Nostradamus përdoret; megjithatë, në Letrën drejtuar Henrit II, shikuesi siguron se e ka bërë këtë qëllim "Times kërkojnë që ngjarje të tilla okulte të profetizohen vetëm në formë shumë enigmatike ... Nëse ai donte, ai mund të caktojë datën për secilën katërkëndijë. "

Pavarësisht nga errësira e katërkëndave të tij, sipas studimeve të ndryshme, 95% e profecive të tij janë vërtetuar plotësisht.

Nostradamus - Revolucioni Francez - duke marrë Bastille

Katërra që lidhet me Revolucionin Francez, lidhur me Mbretin Luigj XVI, është më shumë si historia historike e një dëshmitari okular sesa një profeci e bërë me 200 vitet e pritjes:

Ata do të hyjnë në Tuileries ku pesëqind kurorë atë me një mitre. Ai do të tradhtohet nga dikush me një titull fisnikërie të quajtur Narbon, dhe nga një tjetër Saulce i quajtur, i cili do të ketë naftë në fuçi.

20 Korrik 1792, në pallatin e Tuileries, 500 Marseille forcon mbretin Luiz XVI për të vënë, si një tallje me mbretin e rënë, një kapak frigji (Mitre), simbol revolucionar. Earl e Narbonës-Lara, ish-ministër i luftës, dha dorëheqjen, pasi nuk ishte në gjendje të kontrollojë ushtrinë, për të tradhtuar mbretin. Tradhetari tjetër, i quajtur Saulce, arrestoi Luigjin XVI kur u përpoq të largohej për t'u bashkuar me trupat besnike. Çuditërisht, siç tregohet NostradamusSauli ishte një shitës i vajit, yndyrnave dhe sapunit.

Sa për personazhet, ne do të përmendim vetëm dy shembuj, megjithatë Nostradamus parashikon ekzistencën e pothuajse të gjithë mbretërve të Francës; Cromwell dhe Charles I; vdekja e papëve të ndryshëm, Napoleon Bonaparti, Hitleri, De Gaulle, Musolini, duke përfshirë sipas shumë autorëve, vrasjen e John F. Kennedy dhe personazhe të tjerë bashkëkohorë. Le të analizojmë disa vargje të izoluara që lidhen me Napoleonin:

Michel de Nostradamus Napoleon Bonaparte

Një perandor do të lindë pranë Italisë. Nga një ushtar privat, ai do të bëhet perandor. Ai do të vendosë kontroll absolut mbi Kishën. Ai do të mbetet katërmbëdhjetë vjet në komandë.

Napoleoni lindi në Korsikë, përballë Gjirit të Gjenovës, Itali. Nga radhët e togerit të dytë në artileri, ai u bë perandor. Ai e kontrollonte Kishën; do të mjaftojë për të kujtuar se në 1809 ai dha urdhër të Papës për të anuluar martesën e tij me Josephine.

"Kreu i rruar", siç e quan Nostradamus, ndoshta për shkak se nuk e kishte përdorur kurrë parukën tradicionale të mbretërve francezë, mbretëroi nga 9 nëntor 1799 në 6 prill 1814; pikërisht 14 vjeç.

Mjeku që shikon gjithashtu profetizoi fushatat e tij kryesore, humbjen e tij në Rusi dhe mërgimin e tij në ishullin e Elbës.

Një tjetër profeci po aq befasuese është ajo që shpall shkakun e Luftës së Parë Botërore:Adolf Hitler. Le të analizojmë kuartalin në të cilin ai jep emrin e Fürhrerit:

Michel de Nostradamus Profecitë Adolf Hitler

Liria nuk do të rikthehet. Një njeri i guximshëm, i errët, krenar dhe baza, do ta pushtojë atë. Kur ura të përfundojë, Republika e Venedikut do të sulmohet nga Hister.

Fjala Hister, sipas ligjeve të anagramës (emri i duhur me letra të rehabilituara, shumë popullor në kohën eNostradamus), është Hitleri në të vërtetë, me një letër të ndryshuar. Hister është gjithashtu një emër shumë i lashtë i Danubit dhe është një mjet i fundit, një referencë ndaj histerisë, karakteristikë e famshme e njeriut të errët dhe të guximshëm që do të kapte pushtetin gjerman. Kjo fjalë e trefishtë për fjalën Hister shpjegohet lehtësisht, pasi që 21 Shkurt 1941, "New York Herald Tribune" botoi: Nga Sofja në Bullgari, ne jemi të informuar për ndërtimin e urës naziste në Danub.

Një muaj pas përfundimit të urës, forcat e Hitlerit infiltruan Italinë.

Nostradamus profetizon shpikje dhe zbulime të rëndësishme. Për këtë shikues, nëndetëse është një peshk hekuri nga i cili njerëzit dalin për të bërë luftë dhe madje flet për një flotë të nëndetëseve.

Ai është përpara Jules Verne në lidhje me aeroplanin:

Njerëzit do të udhëtojnë në mënyrë të sigurtë përmes qiellit, tokës, detit dhe valëve.

Dhe në një tjetër katror:

Ata do të jenë në luftë duke kontrolluar retë.

Dështimi i Lidhjes së Kombeve, i lindur në 1919, Hitler, sulmi i Polonisë, pushtimi i Francës, rënia e Musolinit, Gjermania dhe Japonia janë vetëm disa nga ngjarjet e sekondës Lufta e Parë e përshkruar në shekuj. Në fund të këtyre, Nostradamus përmend në një gjuhë dramatike njëra nga ngjarjet më tragjike të historisë sonë: bombat atomike e lëshuar në Hiroshimë dhe Nagasaki, i cili la një bilanc të përafërt të vdekjeve 100.000, duke përfshirë, se çdo gjë 'në Hiroshima, 20.000 që mungojnë 71.000 ishin fëmijë:

Në lindjen e diellit do të shihet një zjarr i madh. Në rrethin e shpërthimit do të mbretërojë vdekja dhe britma do të dëgjohet. Kjo vdekje do të jetë nga lufta, nga zjarri dhe nga uria.

Rënia e Shah Rezah Pahlavi, lajme e aktualitetit të madh që vazhdon të bëjë lajmet e shtypit botëror, është shpallur në vijën e katërt, të cilën e ndajmë në dy:

Shiu, uria dhe lufta nuk do të ndalen në Persi.

Shumë besim do ta tradhtojnë monarkun.

Persia tani është Irani, dhe dihet se revolucioni që rrëzonte Shahun ishte një revolucion i udhëhequr dhe ekzekutuar nga udhëheqësit fetarë, të njohur për tejkalimin e besimit të tyre.

Këto veprime do të fillojnë në Francë dhe do të përfundojnë atje. Një shenjë e fshehtë që nuk duhet të interpretohet lehtë.

Fillimi i vargut të tretë, e cila i referohet veprimeve revolucionare që filluan në Francë mund të duket e errët, nëse nuk marrim parasysh se shoferi dhe ideologu i revolucionit iranian, Ayatollah Khomeini ishte në mërgim në Paris, dhe se ishte nga Franca që ai nisi shkrimet e tij, udhëzimet e tij dhe udhëzimet e tij për revoltën që provokoi rënien e Shahut. Pjesa tjetër e Quatrain ende nuk ka ndodhur, dhe për këtë arsye ne presim që veprimet janë kryer në Francë, dhe se drita të derdhet në shenjë të fshehtë, ne nuk duhet interpretuar lehtë, sipas treguesit.

Nostradamus profetizoi të ardhmen e njerëzimit sot, dhe ne i pranishëm nën parashikimet në fjalë të tilla si të vërtetuar specialistët më të famshme sintetizuar sujet.En, shumica e autorëve studiuar gjenden në faktin se Nostradamus parashikon luftë tmerrshme për një periudhë prej vitesh 27, në të cilën dy fuqitë e mëdha do të luftuar.

Lidhur me pushtimin arab të Evropës, lexojmë:

Në Arabi do të lindë një mbret i fuqishëm i ligjit të Mahomet, i cili do të dominojë Europën dhe Italinë. Nga mosmarrëveshja, neglizhenca franceze do të hapë një pasazh në Mahomet (arabëve).

MMichel de Nostradamus Shpërthimi atomik

Një nga të dhënat më të rëndësishme që jep shikuesi është përshkrimi i armëve që mund të shkatërrojnë një qytet të tërë.

Nëse analizojmë me kujdes, efekti i përshkrimit korrespondon me shpërthimin e një bombe atomike:

Një zjarr i gjallë do të mbyllet, vdekja e fshehur, në balona të tmerrshme të tmerrshme. Natën qyteti i marinës do të reduktohet në pluhur. Qyteti në flakë, armiku është i butë.

Në një tjetër katror lexojmë:

Chah Rezah Pahlavi

"Shiu, uria dhe lufta nuk do të ndalen në Persi. Shumë besim do të tradhtojë mbretin ".

Ajatollah Khomeini

"Këto veprime do të fillojnë në Francë dhe do të përfundojnë atje. Një shenjë e fshehtë që nuk duhet të interpretohet me lehtësi ".

"Nga nxehtësia e diellit, ngjitja e detit, Peshku i gjysëm i gatuar Negroponte. Shirat, xhelatinoze, do t'i bëjnë tokat steril. . "

Nostradamus jep të dhëna që na japin një ide të Luftës së Tretë Botërore: shikuesi thotë se kur një kometë apo një rrufe e gjatë e farës do të jetë e dukshme në qiell, lufta do të jetë në kulmin e saj.

Pasojat e tmerrshme të një konflikti bërthamor, të shoqëruar nga fatkeqësitë natyrore të shkaktuara nga kombinimi i një planeti gjigant cilat ne do të diskutojmë më tej, të shkaktojnë, sipas profetit, shkatërrimi i qyteteve më të mëdha në botë.

Entre autres, Nostradamus quote:

ROME:

"Ajo do të jetë i pushtuar dhe në fund në një valë gjigante të baticës: Oh e madhe Rome, qasjet shkatërrimit tënd. Fatkeqësia juaj është afër. Ju do të jeni robër më shumë se katër herë. Unë jam duke qarë për Italinë. Ajo do të shkatërrohet nga tërmetet dhe bomba: Fire nga qendra e tokës ... do të dridhen. Ndërsa dy pushtete bëjnë luftë për një kohë të gjatë. Qielli do të digjen në 45 gradë. Zjarri i afrohet flakën e madhe ... kërcejnë në çast. "

PARIS:

"Për hekur, zjarri, murtaja, njerëzit Cannon do të vdesin ... qyteti i madh do të përfundojë shumë keq, dhe ai nuk do të qëndrojë një nga banorët e saj ... Nuk do të jetë një tërmet, uji, një akumulim i pafat, nuk do të ketë vend për të marrë strehim, vala do të mbërrijë në mes të gadishullit. "

Katra në lidhje me Anglinë mund të interpretohet si një valë e madhe baticash që duhet të gëlltisë atë para fillimit të luftës.

"Britania e Madhe, duke përfshirë Anglinë, do të pushtohen nga ujërat në një lartësi shumë të rëndësishme ... Ishulli i Shën Gjergjit gjysma e zhytur ... Paqja e fjetur, do ta zgjojë luftën. "

Efektet katastrofike të luftës do të shkaktojnë murtajë dhe uria:

"Zija e madhe që ndjehem i afrohet shpesh do të qarkullojë dhe pastaj do të jetë universale. Ajo do të jetë aq e rëndësishme dhe e fortë sa ajo do të arrijë ta heq pyllin nga rrënja e saj dhe gjiri i foshnjës. "

Fatkeqësitë natyrore që do të shoqërojnë lufta e tretë botërore do të jenë pasojat, sipas hetuesit prestigjioze bashkëkohore Samael Aun Weor, themelues i Shoqatës gnostik të Shkencave antropologjik dhe Studime Ndërkombëtare, bashkimin e një planeti gjigand herë 6 madhe se Jupiteri e quajti Hercolobus. Dr. Samael Aun Weor citon Nostradamus :

"Një yll i varrosur gjatë në errësirë ​​të thellë. Nga ngjyra e hekurit të oksiduar. Ai do të errësojë hënën, të cilën ai do të plagë me një plagë të përgjakshme. "

Nostradamus për datën e mbërritjes së planetit:

"Në 1999, shtatë muaj, do të vijë nga qielli një mbret i madh i tmerrit ... Kur do të jetë eklips diellor, përbindëshi do të shihet në dritën e gjelbër. Do të interpretohet në mënyrë të gabuar Për fat të keq askush nuk do të ketë planifikuar. Ylli i madh për shtatë ditë do të digjet, retë do të besojnë se ka dy diell. "

Në një tjetër katërkëndësh thuhet një afrim më i afërt i planetit:

"Dielli i fshehtë, i eklipsuar nga Merkuri, do të jetë vetëm një element sekondar në qiell. "

Nostradamusi na jep një çelës astronomik: ekzistojnë vetëm eklipset diellore 12 të shkaktuara nga planet Merkuri në një shekull; një prej tyre do të zhvillohet në 24 nëntor 1999, i cili përputhet në mënyrë të qartë me profecitë e tij.

Ardhja e së bashku e planetit do të prodhojë shqetësime serioze: tërmetet, valët e baticës dhe ankorimi i boshtit të tokës, rreth të cilit Nostradamus mos hezitoni të njoftoni një zjarr të madh universal:

... dhe gurët me flakë të bollshme do të bien nga qielli. Dhe një zjarr gllabërues, që të mos mbetet asgjë që të mos konsumohet.

Një zjarr i tillë është profetizuar nga shumica e shkrimeve të shenjta të botës:

Në kapitullin 2, vargu 3-10, Shën Pjetri thotë:

"Dita e Zotit do të vijë si një vjedhës natën; në të cilën qiejt do të kalojnë me një përplasje të madhe, dhe elementët inkandues do të shkërmoqen, dhe toka dhe të gjitha veprat që ekzistojnë në to do të digjen. "

Dhe në Chilam Balam, libri Mayan:

"Dielli do të kthehet, fytyra e hënës do të kthehet, gjaku do të rrjedhë nga pemët dhe gurët; qielli dhe toka do të digjen. "

Dhe Sibilët romakë:

"Zjarri do të konsumojë të gjithë racën njerëzore, të gjitha qytetet, lumenjtë dhe detin; do të djegë gjithçka dhe do ta zvogëlojë botën në një pluhur të zi. "Një zjarr i gjallë do të mbyllet, vdekja e fshehur brenda balona tmerrësisht të tmerrshme ..."

INTERVISTË ME DR. SAMAEL AUN WEOR

Në një intervistë të veçantë për televizionin, Dr. Samael Aun Weor, autoritet botëror, tha për Nostradamusin dhe profecitë e tij:

- ... Kjo rezulton Michel de Nostradamus ishte një astronomer i shkëlqyer fizik, që nga Mesjeta. Ai u arsimua me urtësinë e egjiptianëve. Thuhet se ai kaloi netë të tëra duke parë me kujdes në ujin që përmbante një çezme bakri. Disa thonë se në këtë ujë të tejdukshëm ai ka qenë në gjendje të shohë me qartësi të plotë meridianin ngjarjet që do të vijnë. Pra, Michel de Nostre-Dame ishte një shikues i madh, që askush nuk mund ta mohojë. Deri më sot, të gjitha profecitë që ka bërë Michel de Nostradamus janë kryer matematikisht.

- Çfarë mund të na thoni për Luftën e Tretë Botërore?

- Michel de Nostradamus profetizoi të parën, të dytin dhe gjithashtu të tretin. Sages të mëdhenj të së kaluarës kishin parashikuar tashmë tre luftëra botërore për shekullin e tanishëm. Më e keqja do të jetë e ardhmja, e treta do të jetë një holokaust i vërtetë atomik, i tmerrshëm. Qytetet e mëdha të botës do të zhduken me shpërthimet bërthamore. Më serioze është ndotja radioaktive. Me luftën e tretë botërore atmosfera do të ndotet në një mënyrë të tmerrshme. Radioaktiviteti do të dëmtojë plotësisht ajrin, ujërat, dhe në përgjithësi gjithçka që ekziston. Për shembull, shirat që do të kemi do të jenë radioaktive. Të lashtat do të humbasin. Dhe ata thjesht do të humbasin sepse askush nuk do të jetë në gjendje t'i përdorë ato, kjo është e gjitha. Të hahet ushqimi i kontaminuar me radioaktivitet është shumë serioz. Kjo do të ndodhë po ashtu.

Nuk ka dyshim se kjo luftë e tretë botërore është mbi ne. Nga ana tjetër, në kohën e tashme ka uri dhe shkretim, një mjerim i tmerrshëm, një krizë vlerash, e kështu me radhë. E gjithë kjo na çon pak nga pak, drejt luftës së tretë botërore.

BURIMI:http://www.vopus.org/fr/gnose/propheties-2012/les-propheties-de-nostradamus.html

Blej librin:

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Profecitë e Nostradamus në lidhje me 3e ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave 0 / 5. Numri i votave 0

Bëhu i pari që voton

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik