Shikoni Belle (2014)

I bukur (2014)

Anglia, një perandori e fuqishme koloniale, ishte një nga qendrat kryesore tregtare të skllevërve në mesin e shekullit XIX. Admirali në flotën e tij të Madhërisë, Kapiteni John Lindsay pati një fëmijë me Belle, një skllav të cilin e ka dashur dhe që sapo ka vdekur. Dido Elizabeth Belle, Métis dhe bijë e paligjshme e një admirali të Marinës Mbretërore, është rritur nga xhaxhai i saj, Lord Mansfield. Dido gëzon privilegje, por ngjyra e lëkurës së tij e pengon atë të marrë pjesë në aktivitetet e një vajze të rangut të tij. Ajo bie në dashuri me një avokat të ri dhe të dy do ta sjellin Lordin Mansfield për t'i dhënë fund skllavërisë në vendin e tyre.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Shikoni Belle (2014)" Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave / 5. Numri i votave

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik