sekretet esoterike të gjeometrisë së shenjtë - Dokumentari (2010)

0
(0)

Ky dokumentar seri 23 episode të shkurtra grumbulluara nga playlist, drejtuar nga Scott Onstott, student dhe profesor i arkitekturës të cilët ekzaminuar Misteret e lashta, ndërsa ai ishte profesor në Shtetet e Bashkuara në vitet 1990, eksploron monumentet kryesore dhe pozicionet e tyre në Egjipt dhe jep simbolikën tuaj të koduar të vëmendjes në vende të tjera të tilla si Stonehenge, Babilonisë, Baalbek, Mekës dhe Vatikanit, Jeruzalem, Romë, Paris, Londër, Edinburg, Washington DC, New York dhe San Francisco. Secrets Në Plain Sight, nxjerr në pah një mani të fshehtë të përbashkët nga ana e faraonëve, filozofët, mbretërve Templarë dhe Masonëve, artistë të mëdhenj dhe arkitektëve, papëve, presidentë dhe elitave, duke mbuluar të gjithë historinë e botës e dinte deri në sot.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "sekretet ezoterike të gjeometrisë së shenjtë ..." Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Rezultatet e votave 0 / 5. Numri i votave 0

Bëhu i pari që voton

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik