Shikoni dashur (2016)

Dashuruar (2016)

Një grua e zezë dhe një burrë i bardhë martohen në Rrethin e Kolumbisë për t'i shpëtuar një ligji që ndalon martesat ndërracore. Pas në Virginia, ata arrestohen.

Cili është reagimi juaj?
dashuri
haha
Wow
I trishtuar
I zemëruar
Ju keni reaguar "Watch Loving (2016)" Disa sekonda më parë

Ju pëlqeu ky botim?

Bëhu i pari që voton

Si ju pëlqen ...

Na ndiqni në rrjetet sociale!

Dërgo këtë tek një mik